Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o ?

szumort2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic nie myślę no bo co mam myśleć.

Ogólnie rzecz biorąc nie oceniam innych po wyglądzie.

Zniosę wszystko, każdy tam ma swoje kółka zainteresowań i może wyglądać jak chce.

Jeżeli widziałbym takiego na ulicy to najzwyczajniej w życiu nic bym sobie nie pomyślał i

poszedł dalej w swoją stronę.

HBV27j.png

Opublikowano

Jak widzę tę nazwę, to wyobrażam sobie 5 łysych, chudych gości w glanach, moro spodniach i z gołą klatą butujących kogoś w środku nocy gdzieś na uboczu.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

@up

Ja dokładnie tak samo.

Nienawidzę. Subkultury są ble. Każdy powinien być taki sam.

Tak serio to póki nikomu nie robią krzywdy i nie przeszkadzają to niech sobie będą.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ja nic do nich nie mam. Mają taka potrzebe to tworzą grupy.

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Właśnie według mnie każdy powinien być sobą, a nie takim jakim jest ktoś inny.

Dobrze, że są subkultury i się wyróżniają, pośród codziennej monotonii.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Banda łysych pojebów, którzy przez honor rozumieją pobicie w 6 jedną osobę, bo im się "nie podobał". Polecam wygooglowanie sobie takich "patriotycznych" piosenek : "Honor - Rudolf Hoess", "Honor - Narodowy Socjalizm", "Konkwista 88 - Waffen SS". Nie ma to jak tzw. "prawdziwi Polacy".

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Banda łysych pojebów, którzy przez honor rozumieją pobicie w 6 jedną osobę, bo im się "nie podobał". Polecam wygooglowanie sobie takich "patriotycznych" piosenek : "Honor - Rudolf Hoess", "Honor - Narodowy Socjalizm", "Konkwista 88 - Waffen SS". Nie ma to jak tzw. "prawdziwi Polacy".

W tym momencie napisałeś o NR.

Polecam utwór

Jeb** komunizm!! Jeb** faszyzm!! WOLNA? POLSKA !! Oi!

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

W tym momencie napisałeś o NR.

Polecam utwór

Tak ja mówiłem o skinolkach spod haseł NS i NR. Oi to Oi, nie jest takie czysto skinowskie, ba w zasadzie bardziej wywodzi się od punka, Oi = street punk, czyli punk uliczny. Zauważ że osoba, której cytat podałeś w profilu w ulubionych, w komentarzach, filmach które lubi ma głównie zespoły punkowe jak np. KSU, Blade Loki, Dezerter, Farben Lehre itd.

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Oi! To połączenie Skinów i Punków. Lubią się dobrze zabawić jak Punki, ale walczą o swoje i nie chcą burdelu w swoim kraju.

Obrażasz Dezertera i KSU wpychając ich miedzy Białe Loki oraz Farben Lehre.

Prawdziwy Punk to: KSU, Dezerter, The Bill, Sedes, Cela nr 3 (Kwiaty są właśnie ich utworem), TZN Xenna, Smar SW, Moskwa i Siekiera to jest właśnie prawdziwy Jabolowy Punk!

Opublikowano

Łysole, które dość często reprezentują JP (Jestem Pedałem) i są kibolami..

Pierwsze słyszę żeby dres był skinem..

Opublikowano

@up

Ja dokładnie tak samo.

Nienawidzę. Subkultury są ble. Każdy powinien być taki sam.

Tak serio to póki nikomu nie robią krzywdy i nie przeszkadzają to niech sobie będą.

Ja nie zamierzam być taki sam jak każdy i wypałuj się typie. Ja lubię różnorodność w społeczności i wszelkie subkultury ;].

@ TOPIC

Jeśli chodzi o mnie to nic do nich nie mam bo też mogą być spoko ziomkami. Co z tego, że mają inny fryz niż ja albo ubiór ? To są ludzie tacy jak ja tylko mają inne zainteresowania i gust muzyczny.

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...