Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Ocieplanie bloku i zerwany "modem"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, mam takie jeden problem otóż jakieś zjeby bez szkoły zabrały się za ocieplanie i malowanie bloków...

Niby nic dziwnego ale odkąd tylko przybyli pod moje okno zaczęło się coś rypać z netem -.-

Nawet nie próbowałem dzwonić do firmy Victor bo to strata czasu =/ ale przed chwilą znalazłem problem otóż :

Mam internet radiowy i jest to troszkę dziwnie wszystko zrobione mianowicie na bloku mojego kolegi jest Antena tej firmy a ja przed oknem mam tak jakby modem skierowany w kierunek tamtej anteny następnie dziurom idzie kabel do 2 modemu który jest pod szafą i potem wszystko biegnie kabelkiem do kompa -.- I prawdopodobnie a raczej na pewno gdy kładli styropian odjebali router i położyli go na parapecie 0_0

I oto od 3 dni tracę pakiety i net nie działa 5 minut potem uda się wejść na jedną stronę i znów lag...

Nie wiem nawet czy uda mi się napisać ten temat =(

Ale wróćmy do rzeczy, co mam z tym zrobić ?

Wziąć numer od szefa ekipy i kazać mu zapłacić za ustawienie modemu od nowa ?

Opublikowano

dzwoń do tych majstrów że rozjeb... jak kładli najeb... styropian :D

i niech to na jednej nodze szybko naprawiają bo zadzwonisz do firmy od neta i ci to oni zrobią ale jak będą jakieś koszty to ich ruskiej mafii na organy sprzedasz jooo :D

POZDRO RYDEER - KORSAKOFF!

Opublikowano

nie biadol tylko zadzwon do ISP niech poprawią i ustawią ponownie antene kierunkową jak należy, minute zajmie ustawienie miernikiem fali i skręcenie anteny jak należy

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@UP Tylko to są takie chuje że wezmą za to 100 zł ...

A i tak BTW Jak np. robię formata to nie powinienem mieć normalnie internetu ?

Bo co miesiąc muszę dzwonić do tych debili i płacić za ponowne ustawianie sterowników i tego wszystkiego...

Czy ten koleś gdy przyjechał podłączać mi internet nie powinien mi dać jakiś sterowników ?

Albo jakiegoś instalatora ?

Opublikowano

to po cholere dzwonisz skoro możesz ściągnąć sterowniki do karty sam i zainstalować, a dane karty tylko przepisać z panelu

pewnie ci daje i zostawia na dysku ale starym sposobem lamerów formatujesz dysk razem ze sterownikami ;)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...