Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Ekskluzywne roszerzenie hangaru (TGC)

-blazejas-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tu macie info z TGC (Top Gamers Club) jakie dostałem dzisiaj na email od BP

93b4593db82345c4m.jpg

Kiedyś DarkOrbit, aktualnie League of Legends

andhg1.jpg

Opublikowano

E jak dla mnie bomba bo z tego co mi na maila naspamowali wynika, że będzie można teraz zachować stateczki w hangarze więc nie będzie trzeba licytować np vegi jak Ci się znudzi latanie golcem a potem na odwrót:D

Net & VPS

1851169868.png1856743223.png

...:::Tanie Botowanie na VPS:::...

...:::Tanie Konta FE na CZ3:::...

...:::W wolnych chwilach bugowanie dronów za free:::...

Opublikowano

wszystkei swoje statki?:D tzn bedzie moanz miec kilka?:D calyczas mi tego brakuje w grze;d tylko pewnie o ile tak bedzie to kazdy nowy 'garaz ' na statek bedzie kosztowac full uri:/

Opublikowano

Pomysł na tak zwany garaż był ponawiany przez 4 lata na forach darkorbit. A jeżeli chodzi o pet'a to moim zdaniem to jest kopiuj wklej z innych gier.

Opublikowano

UP posłuchaj jeżeli dodadzą to Napewno Będzie TO FUNKCJA a nie rzecz do kupienia poprostu kupujesz nowy statek i masz go na zawsze w hangarze.

Możliwe jest także takie coś że będą poprostu sprzedawać sloty na miejsca w hangarze na nowy statek :)

Opublikowano

coraz bardziej niszcza ta gre. Czy mpcforumowicze umieli by zrbic starego klona darkorbit? np garena stara?

Posiadam free PBDO_Bota, chcesz pisz na pw.

Oferuję forum klanowe do darkorbit, chcesz? PW

Zawszę liczę na lajka, ciebie to nie kosztuje, a mi to daje chwałę

Opublikowano

W końcu dodali coś fajnego dla każdego gracza, słabszego (flax) i full elity, a nie tylko nowe rzeczy dla elit. Fajny pomysł według mnie :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

TGC nie będzie tego testować ( a szkoda bym szpanował co mam ma koncie ^^ ) tego nowego hangaru. Po ukończeniu całkowitego projektu wyglądu tej nowej funkcji TGC dostanie zdjęcia jak to będzie wyglądało ... a no i zostaną uruchomione servery testowe :)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Nawet jak to wprowadzą na 100 % będzie to kosztowało pierdyliard uridium...ciekawe ile wycisnęli forsy już za te uridium,perły i inne duperele...

Opublikowano

Wprowadzic wprowadzą i to NIE BĘDZIE KOSZTOWAŁO ŻADNYCH MILIARDÓW URI !!! TO BĘDZIE DARMOWE -.-

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Z doświadczenia - NA START 2 MIEJSCA !

Kazde kolejne 25.000 uri (2x wiecej kolejne) i tak do 9 ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...