Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kto lepszy

Matrix128

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1.png

Postacie: Karthus , Kassadin , Shaco

Zależy mi na: Wysokim dmg ;]

Dodatkowe informacje: Proszę o podanie + i - postaci. Oraz która bardziej polecacie

Opublikowano

Zdecydowanie Karthus ;) Jesli chcesz nim ciskac dmg musisz ogarnąć bomby zeby trafiać ;D Ma ta ''sferę'' przez co gdy ktoś wbija się pod cb dostaje ogromne dmg (postacie typu akali ,lee) no i jeszcze ulti <3 No ale szkoda że papierowy na start :unsure:

Nie ma emocji - jest spokój.

Nie ma ignorancji - jest wiedza.

Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.

Nie ma chaosu - jest harmonia.

Nie ma śmierci - jest Moc.

Opublikowano

Dmg- Karthus, kontra na wszystko - Kassadin, fun i pro early - Shaco.

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Kassadin i Shaco to podstawowe bany na rankedach. Jesli grasz rankedy nie pograsz - jesli grasz normale jedne z lepszych postaci. Problemem jest: Karthusem jest ciezka gra ale trzeba pograc zeby ogarnac. Shaco w early jest OK w late juz mniej przydatny (tak jak np. w team fightach.) Kassadin AD Carry i AP Castera sciaga na 2/3 skille. Ja polecam Kassadina jesli normale lub Karthus na ranki

2536842761.png

Opublikowano

A ja wybrałbym Shaco. Bardzo dobre DMG, super jungla i ganki, slow, system ucieczki i gonienia, kryt ze skilla, fajne ulti.

Wróciłem ;]

Opublikowano

Karthus nie jest trudniejszy od Kassadina to pewne. Jeśli chcesz mieć dużo killi, kup Karthusa i dobijaj z ulti. Poza tym nawet jak padniesz to najczęściej jest to wymiana ( on też padnie) dzięki Twojemu passive

elhant.jpg

Sygna by WaseR

Opublikowano

Shaco jest dobry, jednak czym dluzej gra trwa tym mniej mozesz zrobic. Tak jak juz ktos wspomnial, Shaco,Kassadina banuja praktycznie zawsze na rankedach. Karthusa natomiast trzeba ogarnać. Ja na Twoim miejscu brałbym karthusa albo kassadina, kassadin ladne dmg wyciaga w late ;)

Gość Pexior05
Opublikowano

Shaco ale tylko jungler, Kassadni Sileeencee.. sileeence.. Bierz Kassadnia na mida lub junglera Shaco.

Opublikowano

karthus - latwo moze spieprzyc gre teamowi. trzeba nim ogarniac

shaco - wkurzajaca postac przez boxy i teleporto stealth. duzy dmg przez cala gre

kassadin - do 6 lvl'a sredni po stackowaniu ulti rozwali wszystko. bardzo dobre cc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...