Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze skype

kaziok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy rozmawiam z moja dziewczyną, co jakiś czas występuje szum, rozpieprzający mi uszy, podejrzewam że problem leży w uroczej kamerce która ma wbudowany mikrofon.

Sytuacja jest o tyle dziwna ( ona ma 2 kompy). Laptop i zwykły PC. Szumy występowały wcześniej tylko na laptopie. Lecz gdy zrobiła formata na PC pojawia się ten iście szatański dźwięk.

Przed formatem wszystko elegancko. Kombinowałem już żeby zainstalowała jakieś starsze wersje skype i nadal urokliwy szum który przyprawia o ból głowy. Charakteryzuje się tym iz pojawia się co jakąś minute i trwa tak na około dwie. Wykluczam wady swojego sprzętu. Wszystko jak najbardziej ok. Myślałem że może ma walnięta kamerkę, lecz dziwne że przed formatem wszystko było ok... Moja 2 letnia wiedza nie ogarnia takich problemów. Napiszcie proszę co o tym myslicie. Aaaa, dodam że wideo jest jak najbardziej ok.

Ma XP jeżeli to ma znaczenie.

Ciekawa sprawa nieprawdaż?

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Opublikowano

Sterowniki do mikrofonu.

i jeszcze jedna wpadła mi myśl :

Narzędzia ( w skejpie ) -> Ustawienia Audio -> Mikrofon i odhacz Automatycznie Dostosuj ustawienia mikrofonu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...