Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YouTube

Kost3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jesli ogladacie jakies mecze z lola z polskim, ciekawym komentarzem (byle nie jakies dziecko), to moglibyscie kogos polecic.

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Gimperr, DeeJayPallaside. Ze streamów to Imba, Gimperr i Mandzio.

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Wszyscy polecają Gimperra a tak naprawdę czy on gra dobrze? Polemizowałbym nieraz. Polecam raczej zagraniczne lepsze teamy bo i tak w grze mało kto komentuje grę a wystarczy patrzeć żeby się nauczyć

2536842761.png

Opublikowano

@Up

Ale on szuka Polskich :) A Gimperr raz gra dobrze raz źle :D Tak jak każdy. Nikt nie ma wiecznie dobrego dnia

eune

Opublikowano

vojtaspl na youtube - imo najlepszy recenzent replayów.

tego zioma to ja ogladam od poczatku bodajze, ale potrzebuje kogos jeszcze bo jego filmy juz wszystkie obejrzalem.
S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Polecam ci gimperra.

@Flow1910

Wez , ogarnij sie.Kazdy ma zle lub lepsze dni , nie każdy musi byc taki "pro elo" jak ty ...

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Arcymistrz
Opublikowano

Gimperr, DeeJayPallaside, Spróbuj też BardzoMrocznyDrwal ma dużo tam z LoL'a ale nie zaczełem jeszcze go oglądac

Dajcie link do tego Yackoob . bo nie moge znalezc dam lika

Tylko jeśli nie chcesz nerwowych odradzam Pallaside

Opublikowano

Jak mozna sie uczyc na polakach to ja nie wiem xDD Polacy to chyba zaraz po ruskach najgorsi gracze lola.

Jezeli chcesz poogladac cos polskiego dla zabawy to Yackoob(DLA NIEDOWALONYCH UWAZNIE PRZECZYTAC TEZ FRAGMENT, BO TO TRUDNE. WLACZASZ YT I WPISUJESZ "YACKOOB" UWAZAJ ABY NIE POPELNIC BLEDU PRZY WLACZANIU YT, PISALEM JUZ BARDZO TRUDNE).

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

@Scoobany69

Moj miszczu mow mi co mam ogladac bo juz nie wiem!

Twoje buildy na 6 doranow nie działają!

Ps.Wez sie ogarnij , polacy aż tak najgorzej nie graja.(mowie o tych ogarach , bo na normalach to prawda , można spotkać dzieci które nasusem nie umia stakowac Q)

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

@Smaczek

Widze nie pasuje Ci ze nie podoba mi sie jak gimperr gra. Heh. Nigdy nie powiedzialem ze jestem pro elo i nie mowie ze on ma zle dni tylko wg mnie bez sensu zreguly gra i go nie polecam. Kazdy ma swoje zdanie jak sam mowisz chociaz chcesz chyba mnie przekonac ze tak nie jest.

2536842761.png

Opublikowano

@Scoobany69

Moj miszczu mow mi co mam ogladac bo juz nie wiem!

Twoje buildy na 6 doranow nie działają!

Ps.Wez sie ogarnij , polacy aż tak najgorzej nie graja.(mowie o tych ogarach , bo na normalach to prawda , można spotkać dzieci które nasusem nie umia stakowac Q)

Skoro jestem juz twoim mistrzem to klekaj do miecza.

na wszystkich polakow grajacych w lola moze z 10% ma pojecie o grze(mam na mysli tych z 30lvlem). I prosze cie wlacz teraz gimperka i zobacz jak pro elo polak nakurwia w lola tym samym chcematem gry od 2 miesiecy, wiecej, musisz wopic sobie to, ze to twoj master i czcij go tak jak to piesek powinien robic.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

@Up

Are u fucking kidding me ?

Jest bardzo dużo polskich graczy który potrafią grać w lola przekonałem się po tym jak zacząłem grać w ESL Champions Club i Go4LoL . Tam jest taki sam poziom jak na US . Gdyby sponsorzy lookali na takie osoby co grają w ESL i wygrywają te turnieje to polska by miała z 50 drużyn takich jak SK Gaming Fnatic no i mistrzowie M5

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...