Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak raportować?

Kulik6445

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nacisnij SHIFT + TAB podczas gry potem WYŚWIETL GRACZY , a potem znaleźć delikwenta na liście bierzących oraz wcześniejszych gier. Potem wystarczy już tylko kliknąć na jego profil i po prawej stronie znajduje się przycisk ZGŁOŚ NARUSZENIE ZASAD . Nie pogardze + :)

Opublikowano

Nacisnij SHIFT + TAB podczas gry potem WYŚWIETL GRACZY , a potem znaleźć delikwenta na liście bierzących oraz wcześniejszych gier. Potem wystarczy już tylko kliknąć na jego profil i po prawej stronie znajduje się przycisk ZGŁOŚ NARUSZENIE ZASAD . Nie pogardze + :)

ty chyba dawno na mw3 nie wchodziłeś, ten system zostal juz dawno zmieniony

Opublikowano

@2up

Taak ? Nie wiem kto tu dawno nie wchodził , ale ja ostatni raz na codzie byłem 2 minuty temu i upewniałem się co do metody zgłaszania graczy . ;)

Opublikowano

Ja natomiast potwierdzę fakty. Otóż nie warto bawić się w raportowanie cziterów i innych dzieci neo. Gdyż ani Steam ani InfinityWard czy też Activision nie mają czasu na takie bzdety żeby sprawdzać kto kogo zaraportował gdyż byłoby tego za dużo jak dla nich. Więc zaraportowanie nic nie pomoże i nikogo nawet nie wystraszy bo każdy wie o tym, że to nie wypali. Więc raportowanie to strata czasu. Prędzej taki system poskutkował by w Battlefield 3 bo producenci bardzo się przejmują tą gierką i próbują zwalczać cziterów jak najbardziej i jak najszybciej. Niestety producentom CoD aż tak bardzo na tym nie zależy ale to i tak nie zmienia faktu, że ta gra jest zajebista i nadal ją uwielbiam.

Fan Call of Duty "od początku do końca".

71177835510520465939.gif

Opublikowano

@up

Zawsze jest szansa że Steam rozpatrzy nasz raport . Chociaż to prawda że rzadko się to zdarza - ale zbanowanych graczy przez to że ktoś ich z raportował nie brak ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...