Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Niechce sie wlączyc po ostatniej aktualizacji

ChupaChabra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem wczoraj byla aktualizacja steam niemoglem pograc a ni w cs bo po 3 min wywalalo i w cod mw3 a teraz gdy chce pograc w cod mw3 sp lub mp gdy wlanczam pojawia sie obrazek i nagle znika i nic sie niedzieje o co chodzi pomocy !.

Opublikowano

@up

Jak każdy twój post ma mylić ludzi to radzę już ich nie pisać.

@2up

Da się. W tym miejscu znajdują się zapisy :

steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 3\players2\save

Aczkolwiek jeśli bardzo zależy Ci na zapisie to polecam zrobić kopię zapasową gry ;)

Opublikowano

A jak wygląda sprawa w CS? Zacina się w pewnym momencie cała gra? Jeśli tak to przyczyną może być malware jakiś ;) Wiem bo sam miałem z tym problem. CS poprostu się crashował a inne aplikacje nie chciały się włączyć. Zrób SS'a procesów (CTRL+ALT+DEL -> Procesy) zaraz przed uruchomieniem gry.

"Wiesz skąd pochodzę? (skąd?) Ze stada czarnych owiec..."

65108088483915194916.png

Opublikowano

Teraz tylko cod mw3 sp dziala a mp nie gdy chce wlonczyc mp

Pisze tak "Prawdopodobnie MW3 nie został prawidłowo zamkniety. Czy chesz uruchomic gre w trybie bezpiecznym? Zalecane dla wiekszosci uzytkownikow Zmianie ulegna wyloncznie ustawienia systemowe uklad sterowania pozostanie nizeminiony o co chodzi ?

Opublikowano

Teraz tylko cod mw3 sp dziala a mp nie gdy chce wlonczyc mp

Pisze tak "Prawdopodobnie MW3 nie został prawidłowo zamkniety. Czy chesz uruchomic gre w trybie bezpiecznym? Zalecane dla wiekszosci uzytkownikow Zmianie ulegna wyloncznie ustawienia systemowe uklad sterowania pozostanie nizeminiony o co chodzi ?

to zmieni ci ustawienia graficzne na domyślne, lepiej kliknij na tak, a potem sobie zmien na jakie chcesz w opcjach

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Podłączam się dokładnie tak samo mam . Single mi działał ale multi nie tak ja ChupaChabra .Problemy były po aktualizacji widzę ,że nie tylko ja tak mamy . Prosze o pomoc długo nie grałem a wciągająca gierka i to bardzo .Dodam ,że prawie codziennie próbuje je naprawić .Reinstalacje ,(także steam ) nawet wyrzuciłem folder mw3 cały i zainstalowałem tak jakbym je dopiero kupił .Cały czas mam ten sam problem spójność plików nic nie daje . Mam najnowsze sterowniki i komputer spełnia wymagania ,Grałem w mw3 300 godzin ale musiało mi się zepsuć .Wszystkie inne gry normalnie mi działają nawet mw2 prosze o pomoc help!

Opublikowano

@danielelu

Spróbuj reinstal gry lub steama. Mi po aktualizacji działa (win 7 ultimate 32 bit).

Ale tak... ogólnie może być to ta przyczyna :

- Możesz mieć jakieś wadliwe pliki, które są na Twym komputerze, których Steam nie do końca potrafi rozpoznać i aktualizacja nie jest możliwa. Przeskanuj dysk w poszukiwaniu trojanów, robali itp.

Aha! Sprawdź również czy na jakimkolwiek 2 komputerze to działa, jeśli tak to coś nie tak jest z Twoim.

Pozdrawiam i życzę powodzenia!!!

Jeśli problem będzie nadal, zgłoś się do supportu...

Opublikowano

Przeskanowałem antywirusem i wykryło 5 zagrożeń .usunęło je ale dalej gra nie działa. Może ostatni raz spróbuje zainstalować od nowa .Usunę całe mw3 i wszystkie pliki oprócz steam apps i zainstaluje od nowa .Jeszcze zaraz zrobię optymalizacje programem TuneUp jeśli to nie pomoże zrobię tak dalej to już nie wiem jak nie zadziała już jakieś półtora miesiąca nie mogę grać w mw3 a jestem w klanie w którym są same koksy i ze wszystkimi klanami wygrywamy a nie chce by mnie wywalili próbujemy. Napisze jutro co się stało lub może jeszcze dziś .

Za każdym razem mam weryfikacje plików myślicie że to przez to ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...