Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukuje]Poszukuje strony z ofertami : Serwerów Dedykowanych pod Minecraft'a oraz ekipy

KAMIKADZEKKS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Piszę tutaj z dwóch przyczyn.

1) - Szukam dobrej strony, która oferuje serwery dedykowane na serwer minecraft.

- hostig ma być mnięj więcej tani a dobry

:)

2) - Jeżeli postawię serwer, potrzebuje ekipy (sponsorów, techników, grafików, budowniczych). Nie szukam dzieci, ani nie znających się typów.

Coś o mnie ? - Nie będę się rozpisywał tutaj, moją wizytówkę mogę podać poprzez Kontakt.

//Edit

Mogę dodać, że posiadam także serwer Counter Strike oraz Minecraft (oczywiście tego minecrafta zamknę, jeśli będę mieć dedyka.)

W posiadaniu mamy także forum IPB (takie samo jak na MPCForum) z oryginalną licencją za 800zł

:)

-----------------

Kontakt :

Gadu : 3673511

Opublikowano

z tego co ja wiem to ja mam na nim serwer i czasem są lagi ale minimalne :)

a poza tym wszystkie tego typu serwery są lipne :D ale jak masz siano na IPB xD to kup sobie dedyka za 200zł miesięcznie i zrobisz sobie z 50 serwerów! :D

Admin Cienia
Opublikowano

W dziale jest zakaz szukania sponsorów, Natomiast ekipy szukaj tutaj

http://www.mpcforum.pl/topic/377763-poszukujezostane-administratorem-moderatorem-serwera/

lub, w zależności od potrzeby

http://www.mpcforum.pl/topic/416843-szukasz-programisty-do-tworzenia-serwera-lub-oferujesz-takowa-pomoc-pisz-tutaj/

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...