Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klasa

damian2001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaką klase wybrać chodzi o woja lucznika czy maga bo brakuje 2% expa do wybrania klasy i jaką polecacie

@edit

Mam problem bo mam 15lvl i niemoge wybrac klasy na nt se

saturax123.png

Opublikowano

Woj-Masa HP,Male DMG,Nawet Nawet SP

Luk ;*-Srednie DMG,Nawet Nawet HP,Szybki i dobre SP

Mag-Malo hp. DUŻE DMG, nie jest za szybki,Bardzo dobre SP

Polecam Luka

Nostale DE

DonPedro

LeveL=40

Job=25 na sp 14

chcesz zemną pograc pisz na pw

Opublikowano

Następny... eh ale cóż...

Łucznik może walnąć dużego kryta. Dobry jest do pvp sp4 i sp2.

Woj posiada bardzo dużo hp i def. Spokojnie można nim lurać na glacy. Ja osobiście jakoś za nim nie przepadam.

Mag.. ach to jest postać. Jak dla mnie najszybciej można nim zarobić z powodu Holly (Leczy na rajdach). Praktycznie nigdy nie ma miss. Kryty też ma dosyć, dosyć ale gdy nie masz miss to po co Ci kryt skoro szybciej normalnie zabijesz zanim kryt wejdzie. :) Ja osobiście polecam Maga. Sam gram magiem.

Wybór należy do Ciebie gdyż każda klasa jest dobra tylko trzeba umieć nią grać :)

@Upy szybsze ;p

Opublikowano

Hmm...Na poczatek woj, duzo Hp, nie bedziesz padal co Cie zacheci do gry.Dobijesz +46 zrobisz 2 sp i zobaczysz co dalej.Mag Cie odepchnie bo bedziesz czesto padal a luk na rangu nie jest na poczatku pro..

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Kazda klasa jest w czyms dobra

Wojownik-Posiada duze dmg , duzo zyciaale malo HP ma 2 pierwsze sp dobre 3 slabai ostatnia dobra.

Lucznik- Wali nawet nawet DMG, sredniozycia oraz many , w SP jest roznie 1 sp dobrre i do pvp i do expa 2sp bardziej do pvp 3 do niczego :P i WK jest kozackie :D

Mag-slabe DMG , malo zycia , duzo many, 1sp dobre do expa, 2 duzo buffow malo obszarowek czyli tak mozna powiedziec ze najlepiej zeby ktos cie w tedy expil a ty bys go buffowal 3 hmm nawet dobre i 3 tez dobre

Moim zdaniem wszystkie sa w czyms dobre jezeli zalezy ci na czasie i chcesz szybko expic wybierz woja , lecz jak jednak chcesz poswiecic troche wiecej czasu na expie oraz na rozbudowaniu postaci wybierz pozostale dwie

Opublikowano

ja polecam maga, nie wiem czemu ale dlamnie holka wymiata, dg trzyma poziom na pvp a do expa masz przecież blue. Jak cos to możemy się umówic i ci pokaże skile na sp all klas ( poza berem bo sellnelem ( tak, mam all postacie z sp4 ;)))

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

Łucznik

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Hocyk...Chyba nie widzisz co piszesz...Na nostale SE zdecydowanie mag.Na pierwszy strzal DG na glace, enki itd. swiatlo jak sie patrzy ;-).

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Hocyk ty wiesz wgl co piszesz -.- ??

Wojownik-Posiada duze dmg , duzo zycia ale malo HP ma 2 pierwsze sp dobre 3 slabai ostatnia dobra.

Lucznik- Wali nawet nawet DMG, srednio zycia oraz many , w SP jest roznie 1 sp dobrre i do pvp i do expa 2sp bardziej do pvp 3 do niczego :P i WK jest kozackie :D

Mag-slabe DMG , malo zycia , duzo many, 1sp dobre do expa, 2 duzo buffow malo obszarowek czyli tak mozna powiedziec ze najlepiej zeby ktos cie w tedy expil a ty bys go buffowal 3 hmm nawet dobre i 3 tez dobre

Po 1. Wojownik ma najmniesze DMG

Po 2. Jak mozna mieć dużo życia ale mało hp -.- """ ????

Po 3. Mag i słabe DMG ??? Hahahahahah pozdrawiam Cię ... Wg. niektórych mag ma największe DMG ale wg. mnie to ma średnie bo łucznikiem wyciągam większe DMG ze skilli i hitów niż magowie z lvl'em wyższym niz mój :P

Myśl co piszesz -.-

1360325468-U541599.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...