Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Lethalit

DaVoodooShuffle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam za post lecz muszę to wyrzucić .

Grafikę tu robi Kurlz a więc zapewne ukrywa się tutaj pod jakimś nickiem ;x

Zapewne autor to Kurlz lecz nie jestem pewien.

Mało o serwerze więc nie dodaję do spisu gdyż pewności nie mam ,że serwer wystartuje w bieżącym miesiącu

Pozdrawiam Hajda

Opublikowano

Zamiast poczekać trochę i dać cala zapowiedz już ze wszystkim opisanym to wy dajecie takie gówno z którego nic sie dowiedzieć nie da tym to jedynie odpychacie ludzi od serwera a nie przyciągacie ... Start nie wiadomo kiedy Beta może do końca miesiąca wiec ja sie pytam po co już zapowiedz zresztą nawet nie dokończona ??

Opublikowano

Nom Kurlz jest tutaj grafikiem od razu widać podobieństwo,coś miałeś pecha ostatnio do serwów,wszędzie gdzie byłeś grafikiem serwy padały po max 2 dniach,nie warto grać na serwerach gdzie koleś musi założyć nowe konto ,żeby inni nie wiedzieli jak wyglądała jego praca na poprzednich przeważnie takie szybko padają^^.

Swoją drogą poco ta prezentacja jak gówno na niej jest??Grafiką chciałeś się pochwalić??

super001.png
Opublikowano

Grafika Kurlz-a jestem 100% pewnien.

Autor zapowiedzi ma 3 posty więc jest to nowy użytkownik mpcforum to Kurlz tylko z "nowym" nickiem:D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jak można wypuszczać taki syf? Nie lepiej zrobić jak Til**n że wstawiają całą prezke full wypas i ile już graczy mają. Szkoda słów. 0 rozumu. Podziękuję

Opublikowano

Jak można wypuszczać taki syf? Nie lepiej zrobić jak Til**n że wstawiają całą prezke full wypas i ile już graczy mają. Szkoda słów. 0 rozumu. Podziękuję

Żeby Cię zasyfić.

A prace techników ocenicie po starcie

Opublikowano

Serwer fajny, lecz ta prezętacja dośc uboga mam nadzieje, że w miarę czasu będzie uzupełniona. Najlepiej to zrobic serwa przetestować go i dopiero prezkę dać, 80% tych serwerów z wczesnymi zapowiedziami bez testów nie rusza. Mam nadzieję, że w tym przypadku się mylę....

post-510076-0-66878900-1328602322_thumb.png

ProWojownik z novamt2

Czy to nie absurdalne, że wspomnienia o dobrych czasach o wiele częściej doprowadzają do łez, niż wspomnienia o tych złych?

EliteMt2     I3artiBM (sura 250lv)  sprzedany na moich warunkach ...(

NovaMt2    ProWojownik (wojownik 119lv serwer upadł 6 lata temu)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...