Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Serwer gry call of duty modern warfare 3 jest obecnie niedostępny

Lexus.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po 2 miesiącach nie grania w mw3 postanowiłem, że wróce do coda, wczoraj zainstalowałem i pobrałem najnowsze aktualizacje. Nie zdążyłem zagrać bo było już późno. Dzisiaj chce sobie pograć, włączam mw3, klikaj graj i wyskakuje mi komunikat "serwer gry call of duty modern warfare 3 jest obecnie niedostępny". Dodam, że gre miałem zainstalowaną na dysku D, który mi się zepsuł i musiałem wymienić na nowy i na nowo instalowac

Proszę o pomoc

Opublikowano

W menu głównym cod , jeżeli nie możesz się zalogować do cod , to nie zobaczysz , ale na 99% to jest twoim problemem , posiadasz router?

Opublikowano

Tak , ale status NAT może się samoistnie zmienić , musisz czekać na odpowiedź kogoś doświadczonego z wiedzą o routerach , da ci prawdopodobnie instrukcję na zresetowanie portów , lub poszukaj w internecie .

Opublikowano

@up

VAC nie banuje odrazu tzn. po 1 dniu czy po 2 dniach - chociaż czasami się to zdarza , ale częściej bana dostaje się właśnie po takim czasie .

Opublikowano

Lexus. Jak masz zamiar znów czitować to licz się z tym że znowu jest szansa na bana. Nie jesteśmy robotami i każdy może się pomylić w sprawie czy czit jest dalej niewykrywalny, poza tym możesz zostać z reportowany. Klucz za 50 zł jest ruski więc i przytym też jest problem z jego aktywacją lecz robi się to banalnie . Kup jeśli chcesz , twoja decyzja.

Opublikowano

Lexus. Jak masz zamiar znów czitować to licz się z tym że znowu jest szansa na bana. Nie jesteśmy robotami i każdy może się pomylić w sprawie czy czit jest dalej niewykrywalny, poza tym możesz zostać z reportowany. Klucz za 50 zł jest ruski więc i przytym też jest problem z jego aktywacją lecz robi się to banalnie . Kup jeśli chcesz , twoja decyzja.

Zastanowie się, dzieki.

można zamknąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...