Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Dylemat Kim grać !

Ghostplsuper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie mam problem nie wiem kim grać

zastanawiam się między soldierem a gunnerem (MOZECIE PORADZIC KIM!!)

mam do dyspozycji 12000 F

możecie napisać jakie bronie najlepiej kupić na dana klasę i gram po stronie royal

i możecie napisać kombinacje umiejętności na atak dla soldiera i gunnera

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/185956-tut-klasy-heroes/

http://www.mpcforum.pl/topic/502091-info-style-poszczegolnych-klas/

+ Jest przynajmniej 30 tematów o tej samej treści np.:

http://www.mpcforum.pl/topic/567358-q-postacie-waszym-zdaniem/

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Wybrałbym na twoim miejscu Gunnera, dlaczego?

Jak dla mnie jest to jedyna postać, na której liczy się tylko umiejętność grania, nie ma aż takiej potrzeby wydawania fundsów na te bronie Super/Uber, ponieważ różni się tylko krytykiem co jest w obu giwerach bardzo małe. Idealny na krótki dystans, niczym Terminator rozpierdala co się rusza i to tylko na małą odległość, w dali sobie nie poradzi, prędzej będziesz gryz piach niż trafisz snajpera choć jednym pociskiem.

Najlepiej tak zrób: Wbij na Gunnerze 10 lvl, na Soldierze również... kim ci się będzie lepiej grało, oczywiście ty wybierzesz. Każda klasa ma swoje atuty i wady, być może Soldier ci bardziej odpowie niż Gunner, kto wie. Więc w takim razie zalecam tak zrobić, ja tak uczyniłem w końcu wywnioskowałem że aby najlepiej mi się gra Gunnerem, pozdrawiam.

Co do Skilli:

http://www.mpcforum.pl/topic/584750-tutjaka-najlepsza-bron-umiejetnosci-dla-danej-profesji/

10906.png

Opublikowano

Bierz soldiera bo ma apteczkę która jest jego przyjacielem .... Może trochę przesadziłem ale wyżej Paczuch powiedział że tylko gunner może grać bez fundsów a to nie prawda , do 24 poziomu soldiera korzystałem ze zwykłej początkowej broni i nie narzekałem kupiłem inną bo już grałem nią dużo i nudziła mi się . Soldiera wszyscy potrzebują weźmy do tego jest grupa twoja składająca się z 5 osób i przeciwnicy z 5 jako że twoi koledzy to gunnerzy nic nie poradzą na upadek HP ale ty możesz im pomóc . Wbijasz w środek swej grupy i używasz apteczki , im uzupełnia się hp a tobie przybywa spora sumka punktów (no bo przecież za uleczenie kompana dostajesz tyle ile uleczyłeś) . Twoja grupa wygrywa i są zadowoleni z ciebie ! Ty też jesteś z siebie zadowolony . Również soldier posiada coś takiego na Płomienne strzały które często ratują cię bądź kiedy przeciwnik cie zlikwiduje to on też padnie i będzie Post Mortem (pojawia się kiedy leżysz a twój przeciwnik pada po granacie bądź po płomieniu) . Na Comandosów, czołgi jak i na samochody Soldier został obdarzony w skill odrzucenia kiedy napada na ciebie comandos z ukrycia i wyposażony w nóż ty używasz odpychania i strzelasz w niego . Soldier ma jeszcze 2 skille o których nie napiszę bo sam możesz o nich się dowiedzieć a nawet wypróbować. Więc jeżeli polubiłeś soldiera po przeczytaniu mojego wątku to wybierz go i przekonaj się że warto nim grać . :D

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Bierz soldiera bo ma apteczkę która jest jego przyjacielem .... Może trochę przesadziłem ale wyżej Paczuch powiedział że tylko gunner może grać bez fundsów a to nie prawda , do 24 poziomu soldiera korzystałem ze zwykłej początkowej broni i nie narzekałem kupiłem inną bo już grałem nią dużo i nudziła mi się . Soldiera wszyscy potrzebują weźmy do tego jest grupa twoja składająca się z 5 osób i przeciwnicy z 5 jako że twoi koledzy to gunnerzy nic nie poradzą na upadek HP ale ty możesz im pomóc . Wbijasz w środek swej grupy i używasz apteczki , im uzupełnia się hp a tobie przybywa spora sumka punktów (no bo przecież za uleczenie kompana dostajesz tyle ile uleczyłeś) . Twoja grupa wygrywa i są zadowoleni z ciebie ! Ty też jesteś z siebie zadowolony . Również soldier posiada coś takiego na Płomienne strzały które często ratują cię bądź kiedy przeciwnik cie zlikwiduje to on też padnie i będzie Post Mortem (pojawia się kiedy leżysz a twój przeciwnik pada po granacie bądź po płomieniu) . Na Comandosów, czołgi jak i na samochody Soldier został obdarzony w skill odrzucenia kiedy napada na ciebie comandos z ukrycia i wyposażony w nóż ty używasz odpychania i strzelasz w niego . Soldier ma jeszcze 2 skille o których nie napiszę bo sam możesz o nich się dowiedzieć a nawet wypróbować. Więc jeżeli polubiłeś soldiera po przeczytaniu mojego wątku to wybierz go i przekonaj się że warto nim grać . :D

1.Grałeś z idiotami albo jesteś noobbasherem albo zadowalasz się <1000 pkt/runda

2.Szaleńczy ostrzał - gunner włącza i może sobie regenerować hp, nieatakowany w ciągu 6 sekund uleczy sobie całe hp.

3.O JEZU! Goni mnie 4 gunnerów! Mam pomysł! Podpale ich i będę uratowany!!! HURRA!!!

4.Post Mortem pojawia się ogólnie gdy zabijesz kogoś po swojej śmierci (nie ważne jak)

Opublikowano

1.Grałeś z idiotami albo jesteś noobbasherem albo zadowalasz się <1000 pkt/runda

2.Szaleńczy ostrzał - gunner włącza i może sobie regenerować hp, nieatakowany w ciągu 6 sekund uleczy sobie całe hp.

3.O JEZU! Goni mnie 4 gunnerów! Mam pomysł! Podpale ich i będę uratowany!!! HURRA!!!

4.Post Mortem pojawia się ogólnie gdy zabijesz kogoś po swojej śmierci (nie ważne jak)

1.Nie nie grałem z idotami bo byli na prawdę dobrzy . Nie nie jestem noobshawt.... wiesz co nie napiszę tego bo nie znam tego słowa ty umiałeś to napisać więc pewnie sam jesteś tym całym noobschal.... Nie nie zadowole się 1000 punktami lecz co najmniej 2800 nie wiem skąd ci to przyszło do głowy .

2. Wróg też ma Szaleńczy ostrzał .

3.Owszem dobrze napisałeś w tym punkcie :) .

4. Zgodzę się z tobą

Więc jesteś w tym temacie żeby skrytykować mój post ? Czy to jest temat "Skrytykuj post Daxter7wwe" ? Czy poradzić koledze jaką postacią grać ? Więc w następnym poście zamiast odpowiadać na ten post lepiej napisz mu kim grać .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

@UP

Ad. 1. Noobschal... nie wiesz pewnie co to znaczy, mam racje?

Ad. 2. Nie rozumiem twojej odpowiedzi. "Wróg też ta Szaleńczy Ostrzał"... Hmm.

Do reszty specjalnie się nie czepiam, nie mam powodów.

10906.png

Opublikowano

1.Nie nie grałem z idotami bo byli na prawdę dobrzy . Nie nie jestem noobshawt.... wiesz co nie napiszę tego bo nie znam tego słowa ty umiałeś to napisać więc pewnie sam jesteś tym całym noobschal.... Nie nie zadowole się 1000 punktami lecz co najmniej 2800 nie wiem skąd ci to przyszło do głowy .

2. Wróg też ma Szaleńczy ostrzał .

3.Owszem dobrze napisałeś w tym punkcie :) .

4. Zgodzę się z tobą

Więc jesteś w tym temacie żeby skrytykować mój post ? Czy to jest temat "Skrytykuj post Daxter7wwe" ? Czy poradzić koledze jaką postacią grać ? Więc w następnym poście zamiast odpowiadać na ten post lepiej napisz mu kim grać .

Jestem w tym temacie, aby nie wprowadzać nowych graczy w błąd, jeżeli radzisz mu soldiera, uzasadnij to prawidłowo i logicznie.

Nie mam nic do Ciebie, każdy się może pomylić.

1. W walce z naprawdę mocnym przeciwnikiem zwykła broń może go tylko połaskotać, 30 ammo zadające z bliska po 10-15 dmga ze średnią szybkością na nic się tam nie zda. Nie jestem noobbasherem, zobacz sobie moje ELO.

2. Ekhmmm... Wróg też ma apteczkę

@TOP

Polecam zrób sobie wszystkie postacie, powbijaj na nich do 10lvla bez kupowania broni, zakup coś ze sklepu za VP, wybierz postać, którą ci się grało najlepiej i rozwijaj ją fundsami

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Gunner.

FF, Tarcza, Szybkosc, Beczka, Granaty Pożeracz

Super Szwajcar Elita m249 1 klasy

Smoczy ogień, super i pogromca czołgów( jeżeli zależy ci na cenie i użyteczności to pogromca ci wystarczy

Opublikowano

Na twoim miejscu wybrał bym Gunnera.

Najlepsza Broń : Elita M249 1.Klasy

Najlepsza Wyrzutnia : Smoczy Ogień

Najlepsza Strzelba : Super Strzelacz Stewarda

I powinieneś tak rozdać um do 30lvl :

frenzyfire : 5

ruchy : 4

tarcza : 4

beczka : 2

pozeram granaty : 1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...