Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie ruszająca się myszka

Vicked

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdy włączam gta:sa to nie mogę ruszać myszką (w samochodzie, samolotach i jak chodze) mam wgrane trochę modów i jak zawsze nasilem escape to działało a teraz już wgl. nie działa.Można to jakoś naprawić ?

Opublikowano

dobra znalazłem

Witam,

Mam sposób na rozwiązanie tego problemu. Niestety ja też się z takim problemem spotkałem. A więc tak włączacie GTA SA wchodzimy nowa gra lub wczytaj grę i wybieracie swój zapis jak się wam wszystko otworzy to wybieracie kombinację klawiszy ALT-->TAB. Po wciśnięciu tych klawiszy ukaże wam się pulpit i wybieracie następną kombinację CTRL-->ALT-->DELETE ukaże wam się Menedżer zadań w zakładkach wybieracie Aplikacje wybieracie proces GTA: San Andreas klikacie PPM Przejdź do procesu. Następnie w procesie gta_sa.exe klikacie PPM i Ustaw koligację... wyłączacie CPU 0 a zostawiacie CPU 1 klikacie OK. Niewolno wychodzić z Menedżera zadań. Wchodzicie w GTA i wszystko powinno wam działać. Ten proces trzeba powtarzać za każdym razem po włączeniu GTA. Myślę ,że pomogłem. icon_usmiech2.GIFicon_biggrin.gificon_smile.gificon_lolek.gif Mój post się powtórzył ,ale jest dokładniejszy dal tych którzy nie kumają o co chodzi. icon_usmiech2.GIFlepek1998 Posty: 0 Dołączył(a): 26.06.2011 (N) 12:13

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...