Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam ich. Powiem ci coś na temat samych słuchawek. Na mikrofonach się nie znam. Te słuchawki mają pasmo przenoszenia 20kHz-są niezłe. Moje obecne słuchawki mają 27k i są świetne. Jak słucham czegoś to mam wrażenie, że to się dzieje naprawdę. W intrze piosenki był deszcz. Aż wyjrzałem za okno. Ale do twoich słuchawek. Jeżeli chcesz mieć profesjonalne to poszukaj lepszych, ale te co podałeś powinny się nadać do zwykłego użytku. Bez jakiśtam bajerów.

Za taką cenę jeśli chodzi o głośniczki to myślę, że warto. Za swoje dałem 140zł.

pewdiepie fan :3

Opublikowano

No creative to już dobra firma. A słuchawki mniej więcej takie same. TYLKO słuchawki. Również max 20kHZ, ale pewnie dłużej potrzymają.

Opublikowano

No creative to już dobra firma. A słuchawki mniej więcej takie same. TYLKO słuchawki. Również max 20kHZ, ale pewnie dłużej potrzymają.

Bradzo dużo opini jest o tych słóchawkach , i tak się wczytałem i mówią że nie znajdę lepszych w tym przedziale cenowym

Mikrofon jest super [jeżeli ktoś ogląda rocka to wie :D] a czy same słuchawki dobre , czy dobry bas to nie wiem ;/

x

Opublikowano

Za taką cenę moim zdaniem się nie opłaca, sam zamówiłem ostatnio słuchawki za 30 zł. Przyszły w częściach... . Lepiej dołożyć i kupić coś lepszego np z Logitech

fs_pc.png

Opublikowano

@2up

Sławne fatalitki. Bierz, bo za tą cenę nic lepszego nie dostaniesz.

Tylko nie kupuj w euro bo za 80-90 zł już je można dostać.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Fatal1ty to największy syf jaki ujrzał światło dzienne.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

@2up

Sławne fatalitki. Bierz, bo za tą cenę nic lepszego nie dostaniesz.

Tylko nie kupuj w euro bo za 80-90 zł już je można dostać.

Podaj mi sklep [nie internetowy] gdzie kupie za 80-90 zł ;]

Fatal1ty to największy syf jaki ujrzał światło dzienne.

Syf ? Podaj lepsze do 120zł z bardzo dobrym mikrofonem ;]

x

Opublikowano

Fatal1ty ?. Parę miesięcy temu powiedziałbym hmm. 'super, polecam !', dzisiaj ?, słuchawki średnie, po jakimś tygodniu padł mi mikrofon, po roku ok. zaczął się problem z lewą słuchawką, aż przestała działać, były naprawiane 2 razy, za 3 nie dało rady. Kolega miał identyczną z nimi historię, ale ogólnie same w sobie są dobre, ale te wady, że się psuja..

Osobiście polecam dołożyć 20-30 zł i kupisz plantronics gamecom 367, 377. Solidne słuchawki sam je mam ;)

Opublikowano

Ja mam fatality i świetnie się spisują... Bardzo wygodny jest dopinany mikrofon - który jest super co do jakości głosu.

Dźwięk. Bardzo wygodne jest wyłącznik i włącznik mikrofonu na kablu + regulacja oczywiście - Czego nie ma we wszystkich słuchawkach.

Co do dźwięku to jak dla mnie ponad moje oczekiwania... Mam je ponad rok i raz z nimi byłem w serwisie (Z mojej winy, starłem kabel nogą od stołka) Ale śmigają dotąd.

Dużo ludzi odradza fatality, nie wiem ja się nie znam ale dla mnie... zielonego są super... Dużo ludzi poleca również Sennheiser aczkolwiek

nie przypadły mi do gustu bo nie mają mikrofonu i regluatora głośności :

http://allegro.pl/sennheiser-hd-201-hd201-bialystok-em-i2207414728.html

Opublikowano

Polecacie fatal1ty, bo nigdy nie mieliście niczego lepszego na uszach.

LISTA POLECANYCH MODELI:

Przedział do 100zł.

Słuchawki zamknięte:

Słuchawki półotwarte:

• Superlux HD681.(w tej cenie po prostu niszczą wszelaką konkurencję.),
  • Phillips SHP5401 (kolejny rodzynek, słuchawki wybitne za śmieszne pieniądze.),
  • Aiwa Shellz.

Przedział do 200zł.

Słuchawki zamknięte:

• Creative Aurvana Live! (niegdyś świetne słuchawki, dziś już nie takie fajne, ale nadal dają radę - warto rozważyć ich zakup oraz wymianę przewodu na lepszej jakości, słuchawki są wtedy o klasę lepsze.),
  • AKG K81DJ (oraz jego wariacje jak K518DJ, K518LE, K519DJ, to są te same słuchawki.),
  • JTS HP525 (oparte na przetwornikach z HD 25-1-II, grają bardzo podobnie, świetne słuchawki.),
  • Superlux HD660 (wizualnie klon DT770, mają dobrą prasę, jednak występuje w nich problem z przepalaniem się przetworników.),
  • Superlux HD662 (zamknięty wariant HD681, jeszcze bardziej szczegółowy, posiada bardziej podbitą górę oraz dół.),
  • Superlux HD661 (jest kilka wersji kolorystycznych, świetne jako słuchawki przenośne.),
  • Superlux HD669 (tańsza opcja Sennheiser HD280/380Pro.),
  • AKG K512/ew. model MKII.

Słuchawki otwarte:

• KOSS PortaPro/SportaPro (w przypadku PortaPro polecam poszukać edycji 25th, lepszy przewód oraz jakość dźwięku, jednak istnieje problem z jakością ich wykonania.),
  • KOSS UR40,

Słuchawki półotwarte:

• AKG K420,
  • AKG K514/ew. model MKII,
  • Superlux HD668B (świetne, szczegółowe słuchawki, zyskują sporo po wymianie przewodu sygnałowego.).

Do tego jakiś zalman zm-mic1.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Polecacie fatal1ty, bo nigdy nie mieliście niczego lepszego na uszach.

Do tego jakiś zalman zm-mic1.

To :

http://www.euro.com....d201|sluchawki| ------> Niestety nie mają regulacji głośności ;/ WEEEEEEEEEEEEEEEE

+

http://procpu.pl/pro...man_zm_mic1,232

I mam dobry zestaw nie dość że do nagrywania , to do dobrego słuchania muzyki ?

Oczywiście mówiąc "dobry zestaw" to chodzi mi o zajebiste basy oraz wysoka jakość dźwięku w słuchawkach oraz bardzo dobry mikrofon do nagrywania na Youtube bez zbędnych szumów i zniekształcania głosu

x

Opublikowano

Regulację głośności masz w windowsie. Ja zrobiłem tak, że mam głośniki, a do nich podłączyłem słuchawki. W głośnikach zwiększam i zmniejszam głośność. Również nie mam regulacji na słuchawkach.

Aha:

Jeżeli chcesz coś na prawdę porządnego to prosze:

http://www.euro.com.pl/sluchawki3/panasonic-rp-djs200-k-czarne.bhtml

Te słuchawki są tańsze, a lepsze.

W większości słuchawek z wyższej półki nie ma regulacji głośności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...