Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Dedyk][MMORPG] McpSerwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logoer.png

Drogi Graczu!

Czy Minecraft nie stał się dla Ciebie nudny? Jeśli tak jest, to mam Ci do zaoferowania coś, czego szukasz już od dawien dawna! Czeka na Ciebie epicka przygoda, w której poznasz zupełnie nowych ludzi i zwiedzisz najpiękniejsze zakątki w kwadratowym świecie. Jednak w trakcie Twojej niesamowitej podróży nie zawsze będzie kolorowo, będziesz musiał stawić czoła wielkiemu złu które panuje w świecie MCP... Powątpiewam abyś sam, bez jakiejkolwiek przyjacielskiej duszy u boku, oraz odpowiedniego ekwipunku dał rade stawić czoła temu wyzwaniu... Zanim Ty i Twoi przyjaciele będziecie gotowi by wyruszyć na tą przygodę minie sporo czasu na przygotowaniu odpowiedniego do walki uzbrojenia. Po pewnym upływie czasu, gdy już zgromadzisz to co było Ci tak bardzo potrzebne, zażądasz więcej i więcej. Będziesz chciał zdobyć majątek, dobre imię i wielką sławę dzięki przygodom oraz łupieżczych wyprawach... Stwórz potężną gildię, zadbaj o wszelkie dobra, a następnie podbij fort, wioskę bądź zamek... aby u jej boku wyeliminować wszelkie czyhające zło w świecie MCP!

Nie zwlekaj, dołącz do nas już dziś i rozpocznij własną stronicę w historii świata MCP!

Krótki opis serwera:

Nazwa serwera:

McpSerwer

Oficjalny kanał YouTube:

McpSerwerNews

Wersja gry:

Full (Pliki będą aktualizowane niedługo po aktualizacji gry.)

Typ rozgrywki:

MMORPG

Typ serwera:

Offline Mode (Non-Premium)

Ilość slotów:

Przedwidujemy od 20 do 30 miejsc

Modyfikacje + dodatki:

Własny launcher oraz Bukkit, potem przejdziemy na autorskie pliki serwerowe tworzone specjalnie dla naszego serwera.

(by Evangeder & Dadido3)

Kadra Administracyjna/Moderacyjna:

Właściciel: needpvp

Zarząd: Korek004, Evangeder

McpMembers (Moderatorzy): Kasma, LUKIarch, Smile_PL

Start serwera przewidujemy na 20 kwietnia 2012r. W międzyczasie zapraszamy subskrybowania naszego kanału na serwisie YouTube.

W razie jakichkolwiek pytań, prosimy o pisanie na naszą skrzynke e-mail:

Szybszy kontakt do mnie (Kasmy) nr gg:

32399150

(Nie zapomnij o przedstawieniu się!)

Pozdrawiamy i do zobaczenia

Zespół McpSerwer

PS.: Serwer oczywiście posiada swoje własne forum, ale niestety regulamin MpcForum.pl zabrania publikacji linków do zewnętrznych for.

Opublikowano

No, no powodzenia :)

,,To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.''

Jonathan Carroll

Opublikowano

I co ja mam czekac 1 miesiac na zwykly server Survival + Factions ?

Heh... Zacznijmy może od tego, że to nie będzie taki zwykły serwer... Gwarantuje Ci, że w sieci nigdzie nie znajdziesz drugiego takiego. My się tylko reklamujemy, jeżeli nie chcesz u nas grać, to nie graj i nie pisz takich durnych komentarzy...

Pozdr. Kasma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...