Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Build Xin-Zhao

NoNejm90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powstał nowy dział i tutaj się pisze. Co do bulidu: Berserki, Phantom Dancer, Inifinity Edge, Bloodtrisher, Black Cleaver (nie wiem jak to się pisało), coś pod survi.

Wróciłem ;]

Opublikowano

Osobiście stosuje:

-butki i potki

-berserki

-widmowe

-krwiopijce

-infinity

-widmowe

Nie ma emocji - jest spokój.

Nie ma ignorancji - jest wiedza.

Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.

Nie ma chaosu - jest harmonia.

Nie ma śmierci - jest Moc.

Opublikowano

widac tu wasze doświadczenie. Xina buduje się pod offtanka, inaczej gra rą postacią nie ma sensu, chyba że masz 25lvl lub mniejszy. Xinem się łazi tylko na solo lub jungle. Build: cloth armor i 5 potów, małe madredki, buty 1, latarnia, merkurki, warmog, giant´s belt, atma, frozen malet, jakiś item typu force of nature, omen itp. Kolejność skilli do jungli: najpierw w, potem q a na 3lvlu e, maxujemy q potem w potem e (jak można to ulti)

Opublikowano

Xin Zhao jungla nigdy nim nie gram na line,bo jest potem bezużytecznym papierem.Co do kolegi u góry racja nie stosuj takiego buildu,bedzięsz zadawał trochę dmg,ale padasz tak szybko,że nie zdążysz ubić ani jednej osoby T_T

baner10.jpg

League of Legends Player|Call of Duty 4 Player

Opublikowano

Ten build pod offtanka był zarombisty staty 17/6/12 nie dość, że biłem spory damage to jeszcze miałem dużo HP , dzięki wielkie, lecz skoro już mowa o buildzie o jungli to prosiłbym o niego i prosiłbym również o masterki na jungle jak i offtank jeszcze raz THX

15.jpg

Opublikowano

Armor + 5 potek

Latarnia

Mercury

Phage

Frozen Malet

Wits End

Infinity

Banshee

Bloodthirster

Masterki: offense 21 defense 9

spelle: ghost smite.

baner10.jpg

League of Legends Player|Call of Duty 4 Player

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...