Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Problem z wyborem :/

diablo066

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie:Shaco,Anivia,Rumble, Vladimir

Zależy mi na: szybkosci ataku, silnemu dmg, obrych skillach

Dodatkowe informacje: Proszę o podanie + i - postaci i odrazu jakis tut do ograniecia jej :)

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

Z tej czwórki to shaco.

+ dobry escape

+ przydatne ulti

+ fear

+ łatwy do jungli

- focusowany

- gdy w early sie nie wyfarmi to w late ma słabą gre

Opublikowano

Shaco - piękne gangi, bardzo dobra jungla i te kryty, które są bardzo wkurtegujące ;P No i to co Farex Ci napisał. Ew. na mida bierz Anivie, która ma wspaniałe combo, 2x E może wyrwać 500 dmg na 3-5 lvl'u. Vlad bardziej solo top/mid, ale no nerfiony jest i tyle. ;)

he?

Opublikowano

Vlad still viable ,shaco tez fajny ,ale jak smurfowalem niedawno moj old acc to na ~~1400 elo placza jak nie zbanuje sie acc

Opublikowano

Zdecydowanie Shaco. Bardzo dobre DMG, slow, kryt ze skilla, fear, można robić AP i AD (zdecydowanie AD lepszy, AP 4fun), nawet fajne ulti.

Wróciłem ;]

Opublikowano

Ja polecam Anivie. Passive sprawia, że trudno ją zabić, a do tego jak się nafeeduje to potrafi z ulti pente wyrąbać. Anivia= wygrany TF

elhant.jpg

Sygna by WaseR

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...