Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bocenie

Dragoo_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up Co masz dokładniej na myśli, nie puszczać go zbyt często? czy często zmieniać mapy?

Jak widzę statki adminów to też nie puszczam

Opublikowano

pewnie że się opłaca ale

nie boć 24/7

możesz ustawić zmienianie mapy co np 1h

nie zawsze ustawiaj na same boxy np 1 dzien boxy następnego dnia alienki +boxy

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Marihuana ale.. jak co puszczac dzienie max 5 godz sobie na alienki x2 lub x3 ladniej ura ..

A na boxy x6 x7 x8 tez na 5 godz np po 1 dniu na alienach czy jak?

Opublikowano

nie mów że 5h max,kumpel na czechy3 boci minimum 12h,często 24h i dłużej,i nic nie złapał :)

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Zależy od farta, ja puszczam ostatnio na same boxy na x2,x3,x4 na 3-4h, potem mała przerwa tak z 1h, pobiję trochę statki, pozbieram palladium+piraty i znowu boxy na 3-4h. Od 11 do 22 zarabiam koło 30k uri

Opublikowano

boc 24 na dobe na kilku kontach, wszystkich na raz ci nie zbanuja;d ja zawsze jak bana dostaje na 1 to robie nowe i ciagle ok 3 mam w grze;d ale banuja dosc rzadko

Opublikowano

widze sa rozne kwestie na temat bocenia. i to nie ma roznicy iel bocisz jezlei maja cie zlapac to cei zlapaia. ja np nie bocilme a duzo duzo latalem bo ponad 17h dziennie a i akse im wlozylem a bana dostalem. a tak to latam 24/5 bo we wtorki i poniedzialki nie latam lecz robie wrota. na chwile obecna aleinki an 1-2 a jak kupie kody to boxy 24/h i wpada ponad 140tsy urki i ponad 1400 gg ;] a jak wejda jajka to juz wgl bd pieknie wpadac. a to ubery a to gg ucb-100 miny ... zyc nie umierac. dokladnie : jest ryzko jest zabawa :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...