Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Jak wgrać paczke pluginow do hostu YCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiesz co nie da sie chyba bo karzdy plugin działa inaczej i odzielnia

a sczerze to wolałbym wgrac 20 pluginow niz kombinowac jak wgrac jeden zamiast 20

Pomogłem daj Like

Opublikowano

Aha teraz przeczytałem dokładnie. Musisz pobrać file zilla albo total commander i się połączyć przez dane ftp jeśli będziesz miał problemy przyślij ss'a

Opublikowano

Dokładnie jak u góry jest to bardzo proste a jeśli bedziesz miał problemy to pisz do mnie. Wybrałeś dobry hosting ja mam już od 2 miesięcy i nie mam żadnych problemów nawet sami powiedzieli co mam źle i muszę zmienić.

Oglądajcie, komentujcie, łapkujcie i dawajcie suby ;]]]];]]]]

http://youtube.com//johny10101

Opublikowano

logujesz się na stronkę >>> wybierasz lista serverów >>>>> ZATRZYMUJESZ SERVER [bARDZO WAŻNE] >>>>>>>>otwierasz okno servera lupą [jest po prawo koło włączniaka i wyłącznika servera] >>>>> wyświetla ci się okno, a u góry masz takie zakłatki [u góry tego okienka] >>>>>> klikasz dostęp FTP >>>>> wyświetlają ci się dane [cię obchodzą tylko te nad zmień hasło, czyli HOST FTP .... login: mc....] >>>>>>>otwieramy program file zilla >>>>> Wyświetla nam się okno i w miejsce server wpisujemy HOST FTP, w nazwa użytkownika mc.... hasło jakie ustawiliśmy, i klikamy enter. >>>>>> Jak się zalogujesz to po lewo masz okienko z plikami na swoim kompie, a po lewo pliki serverowe [plugins itp]>>>>>>>> Przeciągamy wcześniej wypakowane pluginy na pulpit [ folder i plik .jar] na folder plugins po prawo i czekamy aż wszystko się wrzuci>>>>> Zamykamy pragram i odpalamy server na ycraft.pl

Sory za mały nieogar ale program do zmontowania filmu mi się popsół i nie mogłem go zmontować ;[

Oglądajcie, komentujcie, łapkujcie i dawajcie suby ;]]]];]]]]

http://youtube.com//johny10101

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...