Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TIBIA AUTO I RED BOT !

Viesiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

mam takie pytanie czy RedBot teraz będzie tylko płatny ?

I kiedy wyjdzie nowa TibiaAuto? Nie mam dostępu na forum jakby był ktoś tak uprzejmy i powiadomił ;]

sygna1.png
Opublikowano

na forum niestety żadnego info kiedy wyjdzie nowa wersja :( ale powinno wyjść na pewno w ciągu dwóch dni, tak jak poprzednie wersje. no chyba, że wisl będzie miał taki "dzień", że będziemy czekać tydzień...

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

a RedBot teraz tylko płatny?

wgl jaki bot po za tym teraz jest darmowy coś w stylu TIBIAAUTO prosty w obsłudze bez żadnych skryptów ?

sygna1.png
Opublikowano

ta znalazłem jakiegoś bota , podobno jest depositer itd. obczaje i jbc to udostępnie tutaj

zależy w jakim stpniu trudności mówisz, bo np. tibia auto jest wg mnie bardziej skomplikowane od neored,elfa

dziwne, bo tibia auto bez skryptów to porażka, a skrypty trzeba w pythonie pisać -.-

@edit

kolejny uptade:< 9.46

jeżeli szukacie botów to tutaj

http://www.tibiafaci...-tibia-946.html

rbbot i ibot powinien być dobry jak wyjdzie :D like neobot, z tego co widziałem

Opublikowano

no właśnie dla mnie TA jest bardzo prosta w obsłudze wgl nie pisze skryptów w pythonie nie potrzebuję ;p

Ogólnie Ta mi bardzo pasuje bo mam 3 noob hary które orrają na goblinach i zbierają mi kamyczki do tego skiluje na TA palka

i robię runy drutem ;p prosto jest ustawić tego bota weypointy lajcik itp ;p

Ogólnie przydało by się coś typu wciska klawisz f1 gdy jest 65 many itp je food itp

kiedyś w AutoIt potrafiłem to zrobić teraz to nie pamiętam ;p

sygna1.png
Opublikowano

ile mozna czekac na ta tibie auto kazdy bot juz jest a tej co najlepiej porafai ustawic nie ma

Nikt o tym nie wie kiedy ma wyjść trzeba czekać a jak nie wbijaj skille lub coś tam innego ręcznie.

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Zwykle aktualizacja była po 3-4 dniach. Jednak teraz twórca bota nie logował się na forum od prawie 3 tygodni :/. Zostaje cierpliwie czekać.

banner.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...