Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ad 6300

Master Flow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fizz to raczej ap

Riven mocny burst budowana tylko pod ad(survi oprocz GA sie nie oplaca) high dmg dash zalezny od ad i stronk ulti ,ciekawa postac

Wukong tez stronk dmg zajebiste ulti ,super escape, z trinity juz ladnie kosi z Q

Opublikowano

Ja z tych postaci co podałeś wybrałbym Riven. Piękny late oraz mid game lecz early to śmiech...

A jeżeli jesteś elastyczny to weź sobie ezreala można go robić pod AD zarówno jak i AP.

Oby 2 systemy są bardzo dobre ( ja osobiście gram AP).

AD-Cały czas ciśniesz trochę słabe Late ale i tak ogólnie dobry.

AP-Wyładujesz skilshoty i już nic nie zrobisz lecz jeżeli masz itemy to na combo zabijesz.

Sygnapng_rwrsena.png

Opublikowano

Ja z tych postaci co podałeś wybrałbym Riven. Piękny late oraz mid game lecz early to śmiech...

Lepszej bzdury w życiu nie słyszałem, Riven ciśnie w early każdego na solo topie, nie pozwala farmić.

Co do pytania, ja bym wybrał Riven, bo jest op :P.

Opublikowano

Wybrałbym Riven. Dzięki jej pasywowi zadajemy dodatkowe DMG, tak samo jak z ulti. Ogólnie dobre DMG jak i wytrzymałość.

Wróciłem ;]

Opublikowano

A ja polecam ci Nocturne albo Vayen oni mają okrutne DMG i to jest ich +. Akurat są w rotacji. Co do twoich postaci brał bym Rivenke.

eb61ebe6ce4a95458221db7fa9be071a89.230.206.89SygnaIskra.png

Sygna by Max<333

Opublikowano

Co tam robi Fizz ? On only ap. Dobry joke na powrót ze szkoły. Z tych dwóch polecam chyba Riven... Ale Wukong też spoko.

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

nafeedujesz fizza, to w late jedzie każdego z full hp na jedno combo skillami.

zresztą w early też masaktryczny dmg, a jak nie chcesz ap to rivena bierz.

@2down

to zjedź amumu xina na combo.

Opublikowano

Wukong w jungli jest dobry ;) jak na lane polecam riven

Nie ma emocji - jest spokój.

Nie ma ignorancji - jest wiedza.

Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.

Nie ma chaosu - jest harmonia.

Nie ma śmierci - jest Moc.

Opublikowano

@2up każdy kto się nafeeduje jest dobry

Z tej 3 polecam oczywiście fizza, nie dość, że sksuje Ci skilla to jeszcze tak wkurzająca postać... Rzucasz catylin np ulti, on sobie skoczy i po ulti a nikogo nie walło ...

Za 6300 dobrym ad jest renekton

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...