Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Znikające eq na serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pewien problem ze znikającym eq na serwerze. Gracze grają sobie normalnie lecz gdy wyjdą i wejdą do gry czasami znika im całe eq. Pluginy na serwerze to AuthMe, Jobs, iConomy, NoLaggTNT, world edit, world guard, chestshop, LWC, NoLagg, CommandBook. WIecie moża jaka jest tego przyczyna ? Z góry dzięki za pomoc, Pozdrawiam :)

Opublikowano

hmmm ... może znika im gdy resetujesz server ???

bo wiem , że gdy się resetuje to wszystkim znika eq

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Opublikowano

@up co za głupoty pieprzysz? Restart to restart. Eq wtedy nie znika, jedynie serwer się restartuje. Pliki graczy są w plikach mapy. Więc możliwe że to wina samego serwera.

xxx

Opublikowano

@up co za głupoty pieprzysz? Restart to restart. Eq wtedy nie znika, jedynie serwer się restartuje. Pliki graczy są w plikach mapy. Więc możliwe że to wina samego serwera.

wiesz widać , że serva nie miałeś :)))

na craftserve włąsnie znikają itemki :)

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Opublikowano

Według mnie jest to wina niestabilnego bukkita, również na moim serwerze niektórzy gracze tracą itemy, nie jest to też wina złej konfiguracji pluginów lub innych pierdół bo gdyby tak było to wszyscy by tracili, niestety tak jest i trzeba się z tym pogodzić :(

Opublikowano

Racja, u mnie to samo nielicznym osobą giną itemy natomiast dzieje sie to od wersji 1.2.3, wiec trzeba czeakc az bukkit to naprawi.

35353.png

18703.png

32266.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...