Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[AC][Inne]Obsada Assassin'S Creed

ObiOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Abyśmy wiedzieli coraz więcej o AC, postanowiłem pokazać wam obsadę trzech części:

revelations.png

Ezio Auditore da Firenze

64718729.jpg

Roger Craig Smith - ur. 11 Sierpnia 1975 w Orange County - amerykański aktor dubbingowy znany z podkładania głosu pod Chrisa Redfielda w Resident Evil 5. Podkładał też głos w wielu serialach i grach anime.

Tarik Barleti

32490766.jpg

Jean-Benoit Blanc - Urodził się w Paryżu w 1969 roku. Pracował wyłącznie na deskach brytyjskich teatrów przez niemal 15 lat, w tym trzy lata spędził w zespole London's Royal National Theater. W repertuarze posiada zarówno występy w sztukach awangardowych, jak i klasykę nie wyłączając Szekspira i greckich tragedii. W filmie zadebiutował w 2002 roku rolą Luigiego Vampy w „Hrabi Monte Christo”, a po sukcesie tego filmu przeniósł się do Los Angeles, gdzie do tej pory mieszka. Wkrótce zobaczymy go w niezależnej produkcji noszącej tytuł „Moonlight Serenade”.

Desmond Miles

34252673.jpg

Nolan North - ur. 31 października 1970 w New Haven- amerykański aktor dubbingowy. Sławę zawdzięcza podkładaniu głosów pod Nathana Drake'a z gry Uncharted i tytułowego księcia z ostatniej odsłony Prince of Persia. Twarzy Desmondowi użyczył Francisco Randez - francusko-kanadyjski model o Hiszpańskich korzeniach.

Altair ibn La-Ahad

87719838.jpg

Cas Anvar - urodził się w Reginie (Kanada) i wychował w Quebec. Absolwent prestiżowej szkoły w Montrealu - National Theatre School. Ten wszechstronny aktor występował już w ponad 50 filmach, jak główny bohater.

Al Mualim/Jupiter

98458525.jpg

Peter Renaday - Peter Renaday - ur. 9 lipca 1935 w New Iberia - amerykański aktor.

Yusuf Tazim

Chris Parson

Ahmet / Darim Ibn La-Ahad / Kapitan Abbasu / Asasyni z Masjafu

95041003.jpg

Michael Benyaer - urodził się w Vancouver 25 maja 1970 roku. Występował między innymi w; Murder Unveiled, ReBoot, Exosquad and The Real Adventures of Jonny Quest. Znany jest również z podkładdania głosów pod postacie z gier wideo. Swojego głosu użyczał między innymi w: Uncharted 3: Oszustwo Drake’a, Hitman: Krwawa forsa i Medal of Honor (2010).

Leandros

68734853.jpg

Steven Jay Blum - (ur. 28 kwietnia 1965) to amerykański aktor znany przede wszystkim z podkładania głosu pod postacie z anime i gier wideo. Posiada charakterystyczny głęboki głos. Można go usłyszeć w: Mass Effect 2 (Grunt), Spider-Manie (Rihno), Batman: Arkham Asylum (Killer Croc) i w wielu innych.

Wiliam Miles

64312935.jpg

John de Lanice - urodził się i dorastał w Filadelfii w USA. Jego ojciec pracował w Filadelfijskiej Orkiestrze Symfonicznej. John de Lancie uczęszczał do Kent State University, a potem udało mu się załapać także do Juilliard. Występował w wielu serialach, często gościnnie. Zadebiutował w 1972 niewielka rólką w serialu "Emergency!". W 1975 zadebiutował także niezbyt dużą rolą na wielkim ekranie w filmie "Legacy". Jednakże największą swoją rolę miał w serialu "Star Trek", a właściwie w kilku serialach: "Następne Pokolenie", "Stacja kosmiczna" i "Voyager", gdzie wystąpił jako Q. To właśnie z tą rolą jest najbardziej kojarzony i z niej najlepiej pamiętany.

Abbas Sofian

39796517.jpg

Tamer Hassan – urodził się 18. marca 1968 roku w Londynie. Jest aktorem występującym głównie w filmach i serialach. Po raz pierwszy podkładał swój głos pod postać z gry wideo w Assassin’s Creed Revelations.

Maria Thorpe

Elanor Noble

Shaun Hastings

49636835.jpg

Danny Wallace - ur. 16 listopada 1976 w Dundee- szkocki twórca filmów, komik, pisarz i prezenter radiowo- telewizyjny. Znany z napisania książek Join Me, Yes Man, oraz z własnego serialu Jak stworzyć własne państwo. Użyczył postaci również twarzy.

Rebecca Crane

97744601.jpg

Eliza Jane Schneider ur. 3 lutego 1978- amerykańska aktorka, piosenkarka, tekściarka i historyczka. Użyczała głosu w serialu animowanym South Park.

Warren Vidic

63808830.jpg

Phil Proctor ur. 28 lipca 1940 w Goshen- amerykański aktor dubbingowy.

Głos Animusa

Jennifer Seguin

Książę Suleiman

52708016.jpg

Haaz Sleiman - amerykański aktor pochodzący z Lebanon. W Assassin’s Creed podkładał głos pod postać Malika.

Sofia Sartor

78253548.jpg

Anna Tuveri – użyczyła swego głosu Sofii Sartor zarówno w grze, jak i w krótkometrażowym filmie Assassin’s Creed Embers.

bhsplogo.png

Lucy Stillman

39044883.jpg

Kristen Bell - ur.18 lipca 1980 w Detroit – amerykańska aktorka telewizyjna i teatralna polsko-irlandzkiego pochodzenia. Jej debiutem było zagranie Becky Thatcher w Przygodach Tomka Sawyera. Sławę zyskała dzięki tytułowej roli w serialu Veronica Mars. Kristen Bell poddała się cyfrowemu skanowaniu twarzy, by Lucy wyglądała jak najbardziej realistycznie.

Mario Auditore

72949072.jpg

Fred Tatasciore ur. w Nowym Yorku amerykański aktor dubbingowy. Najlepiej znany z podkładania głosu pod Hulka w Ultimate Avengers i Hulk Vs i Sarena w Mass Effect. Ostatnio mogliśmy go usłyszeć podkładającego głos pod 8 w filmie 9, oraz w roli głosu Rady Spopielonych w Darksiders.

Leonardo da Vinci

45189239.jpg

Carlos Ferro - ur. w San Francisco amerykański aktor, pisarz, producent i reżyser. Grał w Star Treku: Natępna Generacja i podkładał głos pod postać w filmie animowanym Liga Sprawiedliwych.

Rodrigo Borgia

76127803.jpg

Manuel Tadros - ur. w Quebec’u kanadyjski komik, aktor i kompozytor. Poza głosem użyczył też twarzy postaci.

Claudia Auditore

20024376.jpg

Angela Gallupo - Kandyjska aktorka. Wystąpiła w serialach takich jak Naked Josh, The Dead Zone, The Business i My Nanny's Secret.

Federico Auditore

Elias Toufexis

Bartolomeo d' Alviano

59715452.jpg

Alex Ivanovici - kanadyjski aktor. Wystąpił w serialach Syreny i Czy boisz się ciemności?, oraz w filmach takich jak 300 i Still Life. W Assassin’s Creed II użyczył swej postaci również twarzy (tylko Lorenzo).

Octavian de Valois

Arthur Holden - kanadyjski aktor dubbingowy, urodzony w Montrealu w Quebec. Udzielał głosu Baba-Miao w Sagwa, the Chinese Siamese Cat, Mr. Ratburn w Arthur i Mr. Larkin z hat's With Andy?.

Lucrezia Borgia

87206797.jpg

Liane Balaban - kanadyjska aktorka, znana z indyjskiego hitu The New Waterford Girl, a także z Definitely, Maybe czy Last Chance Harvey.

Juan Borgia Starszy

Harry Stanjovski

La Volpe

38473779.jpg

Vito De Filippo - aktor, który jest ceniony najbardziej za jego role w The Human Stain, Secret Window i I'm Not There.

Cesare Borgia

22760963r.jpg

Andreas Apergis - Kanadyjski aktor, grał w "Sirens", "F/X: The Series", "The City", z czego ta ostatnia rola przyniosła mu największą sławę.

Caterina Sforza

22929706.jpg

Cristina Rosato - Kandyjska aktora, która wystąpiła w filmach Let the Game Begin i One Hot Rotting, Zombie Love Song, a także serialach Les invincibles, Perfect Plan i False Pretenses. Caterina Sforza jest pierwszą postacią, pod którą podkłąda głos.

Nicolo Machiavelli

60851428.jpg

Shawn Baichoo - Kandadyjski aktor. W powstanie Assassin’s Creed II włożył sporo pracy, nie tylko w kwestii podkładania głosu, ale także przy motion capture. Oprócz tego grał brata Antonio Maffei w filmie Assassin’s Creed Rodowód.

acii.png

Giovanni Auditore

11760357.jpg

Romano Orzari - ur. 12 grudnia 1964- kanadyjski aktor. Zagrał w takich serialach jak Mutant X i Banshee. Użyczył swej postaci również twarzy.

Maria Auditore

60982591.jpg

Ellen David- ur. w 1988 w Montrealu kanadyjska aktorka. Zagrała w serialu The Business. Jej głos możemy usłyszeć na PBS.

Antonio

Carlo Mestroni

Rosa

Lita Tressiera

Uberto Alberti

Michel Perron

Carlo Grimaldi

Roc Lafortune

Jacopo de' Pazzi

Arthur Grosser

Emilio Barbarigo

Arthur Holden

Obiekt 16

91908221.jpg

Cam Clarke ur. 6 listopada 1957 w Burbanku. Amerykański aktor dubbingowy i piosenkarz. Podkładał głos pod wiele postaci w grach z uniwersum Gwiezdnych wojen oraz w wielu serialach anime i filmach animowanych min. w Król Lew II i Leonardo z Wojowniczych Żółwi Ninja.

Marco Barbarigo

Toby Robinow

Vieri de' Pazzi

Yuri Lowenthal

Francesco de' Pazzi

Andreas Apergis

Paola

Claudia Ferri

Minerva

Margaret Eastey

Anetta

Anne Maria Baron

Machiavelli

Shawn Baichoo

Uff... To już koniec. Naprawdę trudno było to zrobić...

Za bardzo duży spis fajnie by było jakbym miał bardzo dużo Like

:)

Pozdrawiam

Zdjęcia zapożyczone z serwisu : www.zakon-ac.info

Opublikowano

Mi również, musisz wrzucić od nowa obrazki do spoilerów, albo przerzucić na innego hosta.

Polecam iv.pl

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

@Up

Nie wiem co wy macie. Ja obrazków nie dawałem do spoilerów. Mi wszystko działa. W spoilerach są imiona i nazwiska tych, którzy dali głosu odpowiedniej postaci oraz nie raz krótkie biografie.

Opublikowano

Taka rada jak chcesz dać tego tuta do konkursu to Ci go nie uznają bo nie wszystkim grafika działa ;) Więc radzę się pomęczyć i skopiować z wiki obrazki .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

@Up

Dobra postaram się.

@edit

Jednak nie... Męczyłem się z tym godzinę. Macie błąd z obrazkami. Wstawiłem nowe co też nie było łatwe, ale " Nie można użyć grafiki o takim rozszerzeniu na tym forum ".

Na Google Chrome wszystko jest ok.

Opublikowano

@Up

Specjalnie sprawdzałem na Chrome i mam to samo. Nie działają.A jakie mają rozszerzenie?

1393461645-U349224.png

Opublikowano

wrzuć na fotozrzut.pl ,bo ja widzę takie coś:

nolan_north.jpg

czyli napis zakon ac :P wgl. to sam pisałeś na 100% ? :D jak tak ,to fajne ,i masz luuubisia.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

@Up

Tylko nie każ mi tych wszystkich wrzucać :P

Nie jest to napisane przeze mnie w 100%.

A ja nie widzę ani u ciebie ani u mnie napisu zakon ac tylko obrazek :)

Opublikowano

Jprdl, taki problem wrzucić parę obrazków na iv.pl?? Wrzucanie ich zajmie Ci maksymalnie 2min. Nie będziemy wszyscy zmieniali przeglądarki, ponieważ Tobie nie chce się zauploadować SS'ów.

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

Nikt wam nie powiedział, że musicie zmieniać.

Dobra uploadne, chociaż trochę ich jest.

Będą na ImageShack.

@EDIT

Dobra poprawiłem. Mam nadzieje, że jest dobrze.

Opublikowano

@Up

Wejdź na zakon-ac i kopiuj sobie cały czas obrazki, potem je jeszcze dodatkowo wrzucaj na inną stronę, twórz spoilery, wklejaj i pisz imienia i nazwiska, krótkie biografie...

I wtedy się wypowiedz, a nie spam w nowiutkim dziale.

Opublikowano

Panowie spokojnie, bo posypią się warny, a chyba nie chcecie.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Dzięki Paweł :)

To, że jest z zakonu, to nie znaczy, że to nie wymaga żadnego wysiłku. Praktycznie to macie rację, lecz robić tak z ponad 20x...

Ezio Auditore da Firenze

zdjęcie

biografia

itd

Chociaż potem zdjęcia wam nie działają i trzeba wrzucać i przemieniać zdjęcia znów, to i tak odechciewa się wszystkiego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...