Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ][Build] Sona vs Sijuani

Hoistone666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1.png

Postacie:

Sona vs Sijuani

Zależy mi na:Hm... Walkach solo lub gdy gram z kumplem, bym dobrze rozwalał innych.

Dodatkowe informacje: Zaczynam dopiero moją przygodę z lol'em. Spodobały mi się te 2 postaci.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Sejuani to tank, a sona to support więc soną raczej dużo nie zrobisz. Z tych dwóch postaci polecam Sejuani.

9777920400_1341294249.png

Opublikowano

@2up tak soną nic nie zrobi po co takie bzdury piszesz i ludziom kit wciskasz?

Sona i Sijuani są dobre. Sona ma aury, hela, stuna (z ulti), Sijuani też dobra ale pod tanka.

Jeśli chcesz grać z kolegą niech kumpel gra AP, a Ty soraką, spam z Q i masz :)

Soraka leczy, daje mane, ucisza wrogów + świetne ulti, leczy każdego bohatera z Twojej drużyny.

Pozdrawiam

Opublikowano

@AsGard, może mi powiesz że soną chcesz zrobić tons of damage? xD xD

@Top.

Tak jak pisałem, bierz sejuani ew. jakiś ad carry.

9777920400_1341294249.png

Opublikowano

Jak chcesz grać sam to kup sobie jakiegoś mida, albo lepszego od Seju solo topera... Wg mnie Sona jeden z lepszych supportów (jesli jesteś nastawiony na grę ofensywną ;)) Sejuani też może być jako support. Sporo ogarniętych cc, lecz brak heala.

Powiadasz zaczynasz przygodę tak? To zagraj Ashe - ad carry, Annie - ap carry (caster), Master Yi (jungler, bądź po prostu melee ad carry) - postacie łatwe do ogarnięcia, sam się na nich uczyłem grać :)

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...