Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] jak zrobić super spin/drift

rafalj1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć chce wam zaprezentować mój tutorial

tutorial polega na tym że kręcisz się w koło na drifcie

1. przytrzymaj a+w

2. czekaj aż się rozpędzi w drifcie

3. brawo zrobił super spin/drift

dla tych co nie jarzą jest filmik :

5mvx.jpg

Opublikowano

NIE no koleś pobiles wszelkie rekordy robienia tutów, szkoda tylko że przechodzisz odrazu do takich zaawansowanych rzeczy lepiej by było abyś zaczoł od czegoś takiego jak : "jak się zalogować";"ile razy klikać ikonke aby gra została uruchomiona" czy nawet "Jak włączyć wsteczny bieg".Tuty tego rodzaju były by wszystkim uzytkownikom tego forum bordzo przydatne a jeszcze jak byś poinstruował co po niektórych jak jeżdzić autem to może i prawo jazdy by zdali za pierwszym razem, oczywiście w GTA san andreas.Pozdrawiam naszego bogatego w pomysły i słownictwo góru TUTU.

Nowicjusz
Opublikowano

faktycznie koleś urwałeś się z choinki. Po takim tutorialu możemy domniemywać, że zapewne chodzisz do podstawówki, a takie dzieci nie powinny mieć w ogóle dostępu do internetu, a co dopiero do forum i udzielaniu jakże pouczających porad.

I pytanie do moderatorów: Gdzie jesteście? Takie tematy powinny być od razu usuwane.

Opublikowano

faktycznie koleś urwałeś się z choinki. Po takim tutorialu możemy domniemywać, że zapewne chodzisz do podstawówki, a takie dzieci nie powinny mieć w ogóle dostępu do internetu, a co dopiero do forum i udzielaniu jakże pouczających porad.

I pytanie do moderatorów: Gdzie jesteście? Takie tematy powinny być od razu usuwane.

chodze do gimnazjum noobie

5mvx.jpg

Nowicjusz
Opublikowano

chodze do gimnazjum noobie

brawo pogratulować gimnazjum jest się czym chwalić i nie pisz do mnie noobie! Możesz się zwracać do mnie na Pan przynajmniej dopóki nie będziesz 2x starszy.

Nadal czekam na modów.

Opublikowano

Nadal czekam na modów.

Nie znasz regulaminu to sie nie wypowiadaj. Tuty do kosza idą, gdy są kopiowane z innych forów, lub nie, ale juz takie były. A dla wszystkich powinny pójśc warny, za spam.

Więc nie ucz ojca dzieci robic.

Tut nie ma sensu, ZAMKNĘtemat, by niebyło spamu. A do kosza nie ma powodu, tut jest zadziwiający, ale takiego nie było.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

brawo pogratulować gimnazjum jest się czym chwalić i nie pisz do mnie noobie! Możesz się zwracać do mnie na Pan przynajmniej dopóki nie będziesz 2x starszy.

Nadal czekam na modów.

Nadal czekam na modów.

na ciebie pan? chyba noob na maxa

@edit

no ale z tym tematem chyba przesadziłem

5mvx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...