Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] KUR*ICA MNIE BIERZE

Help4You

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc tak z góry mówie, że mam KD 2/1 nie wiem jakim cudem a o to moje pytania i którkie wprowadzenie:

M4A1 zabija na 3 hity w ciało, jedna kula zabiera 35 HP obojętnie z jakiej odległosci ( badane na kolegach )

1. Stoi koles metr odemnie tylem do mnie. Strzelam, zdążylem wystrzelic 2 pociski prosto w cialo, nie moglem chybic. On mnie zabij chyba HS ale najwazniejsze: ile mu zabralem HP ? 29 !!! za 2 hity w calo, powyzej pasa, specjalnie celowalem. WTF ?

2. Jak z tych pierdolonych DE ludzie strzelaja takie banie ?

3. Czemu jak strzelam M4 w glowe zabiera po 20 obrazen ??

4. I jak do chuja zawsze padam za scianą ? Strzelam w kolesia na dystans, szybko sie schowalem i nagle padam HOW ?

PS. ping w grze : 40, FPS 70-120

help4you.png

Opublikowano

Jest tylko jedna przyczyna tych skillów : Ludziska mają laggi, i wykorzystują to :)

A z Tymi HS'ami to pewnie lucki (farciarze)

Albo trafiasz na ludzi z Aimem :D

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

1.Wina lagów i fps

2.Skill.

3.Lagi i fps

4.Lagi i fps ;)

to nie wina lagów i FPS bo jak ogladam jakies kill montage na YT to ludzie maja dokladnie po tyle samo FPS i czesto wiekszy ping.

Jest tylko jedna przyczyna tych skillów : Ludziska mają laggi, i wykorzystują to :)

A z Tymi HS'ami to pewnie lucki (farciarze)

Albo trafiasz na ludzi z Aimem :D

NIe bo co chwile jest hackshield patchowany wiec nie mozliwe ze to hackerzy.

help4you.png

Opublikowano

1.ja bym powiedział że kevlar

2.technika, szczególnie z desertów się trenuje np. na treningach klanowych albo niech Ci koledzy powystawiają i niech się ruszają i próbuj w heda załadować

3. możliwe że tamten miał laga

4.jeśli tamten ma większy ping co Cię zabił widzi Cię troszkę później jak się chowasz więc to raczej przez to

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

Temat do zamknięcia a jak cie kurwica bierze to sobie zwal konia nogami - ulży ci :)

1.Lagi

2.kevlar

3.Aim-bot

4.Czasami ludzie mają ping 40 i lagi jak chu*

5.Niema innego wytłumaczenia :)

Mój sprzęt: Intel i5-4440, GTX 660 TwinFrozr, Corsair VS-550W

lovv.png

by Azb3sT^

Opublikowano

ahh... spoko luzzz... niektórzy po prostu mają skilla ... :rolleyes:

z a m4a1 to jest normalzka ze 2 pociski po 20-30 xD

NIE BĄDZ ŻYŁA DAJ DIAXXA !!!

(KLIKNI NA OBRAZEK)

HAHHAAHjp_xshxhsq.jpg

TROLOLO

Opublikowano

No więc tak z góry mówie, że mam KD 2/1 nie wiem jakim cudem a o to moje pytania i którkie wprowadzenie:

M4A1 zabija na 3 hity w ciało, jedna kula zabiera 35 HP obojętnie z jakiej odległosci ( badane na kolegach )

1. Stoi koles metr odemnie tylem do mnie. Strzelam, zdążylem wystrzelic 2 pociski prosto w cialo, nie moglem chybic. On mnie zabij chyba HS ale najwazniejsze: ile mu zabralem HP ? 29 !!! za 2 hity w calo, powyzej pasa, specjalnie celowalem. WTF ? // 2 pociski to co najmniej o dwa za mało. Często się zdarza, że po dwóch pociskach zabijesz- lecz może się stać, że nawet po dziesięciu nic się nie stanie. On , lub Ty mieliście laga, więc tak to wygląda... Chyba, że miał haxy :P

2. Jak z tych pierdolonych DE ludzie strzelaja takie banie ? //Skill

3. Czemu jak strzelam M4 w glowe zabiera po 20 obrazen ?? //Może po prostu nie trafiasz w głowę ?... Często tak jest, że myślisz i widzisz, że walisz banie, a tak naprawdę pociski lecą wyżej/ niżej i ewentualnie jakiś tam jeden dotknie główy, a nie zabije :)

4. I jak do chuja zawsze padam za scianą ? Strzelam w kolesia na dystans, szybko sie schowalem i nagle padam HOW ? //Fart lub hax :P

PS. ping w grze : 40, FPS 70-120

@Down

1. Odkop = odkopanie tematu, gdzie ostatni post napisano 30 dni +

2. Nie widzę konkretnej wypowiedzi autora tematu, gdzie pisze, że temat jest już wyczerpany, oraz 'wszystko jasne, dzięki'

Więc daruj sobie takie posty ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...