Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JamRock-SRO Hi Rates 60k free silks.

klopik23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam dla was do zaprezętowania ekstra serwer J4mRocK Sro

Maksymalny poziom: 110

Maksymalny poziom skili: 110

Experience rate: 600x

Party Experience rate: 700x

Skillpoint rate: 600x

Gold drop rate: 250x

Drop rate: 150x

Berserk rate: 5x

Alchemy rate: Nie zostało podane. Ale z +5 na +7 100%

Max players: 1000

Niedługo 12 dg update!!

Adres IP serwera: 207.204.110.150 Port serwera: 15779 Wersja clienta: 190

Strona domowa:

Download Client:

Download Media.pk2:

Facebook:

Register:

Strona jest dopiero beta. gram na tym serwerze już od dawna. Jest naprawde bardzo świetny. Fantastyczni gm'owie. Mili ludzie. Zapraszajcie swoich kolegów. Naprawde warto zagrać na tym serwerze, który jest długo terminowy.

Opublikowano

Serwer dla mnie na 1-2 dni . Raty 600 + już mnie odstraszają . Btw . Używaj mniej kolorków jak możesz bo czuję się jakby nyan cat przelatywał.

Opublikowano

moze i predko nieupadnie lecz takie raty nudza ludzi , po 2 jest na dzisiejszy dzien tyle serverow ze az niewiadomo gdzie isc bo kazdy ma prawie to samo i kazdy ma ok 100-300 graczy

Edge-1.png
Opublikowano

Sprawdziłem, kto jest właścicielem tego servera.

Projekt servera może trwać dłużej, bo wcześniej był na srevo/srx lub na sse, a teraz się przenieśli na orginalne pliki serverowe.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Żeby rozpakować media musisz go najpierw scalić total commanderem, z clientem chyba jest tak samo

Opublikowano

Bo ten link ze strony clienta to lipa,ale jak chcecie zagrać to sobie ściągnijcie klienta z tąd http://www.mpcforum.pl/topic/556689-jamrocksrofree-silk110dedicated-server-high-rates/ ,ja zassalem samo media i wgralem na clinta pvperz i atomixa i na obu chula,

server w sumie spoko na pierwszy żut oka ale dzisiaj ogarnołem na stronie ze gm sela itemy za kase więc balansu jakotakiego nie ma ,a dzieciaki co lubia wydawać kase rodziców na sety potrafią być wnerwiający czasem ,dobra strona serva to jest taka ze turasów mało i dostają po łbie na pvp raczej nikt ich tam nie lubi reszta ludzi raczej spoko ale na pvp area lubia sie trzepać 5 vs 1 i nie widza w tym nic dziwnego:S

To tyle odemnie.

Pzd.

Opublikowano

to nie jest Analfabetyzm tylko dyslekcja ,jak byś chodził do szkoły to byś to rozróżnił,a za inf o servie to się dziękuje starałem opisać ten serv w miare obiektywnie ,ale zawsze znajdzie polaczek jak ty co przypier...jakis niemiły tekst i tym samym potwierdzi ze jutro dojdzie tan o 1 nobasa więcej...

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...