Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] exp bota na pl

RiQmen2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym was prosić o drobną przysługę a mianowicie mógłby ktoś podać link do jakiegoś działającego exp botka + jakiegos hs do tego by nie dostać bana bd wdzięczny i lajkuje.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Weteran
Opublikowano

ExpBot

http://www.mpcforum.pl/topic/556298-dl-m2bob-by-slait-sandmann016-expbot-po-020212r/

Blokada

http://www.mpcforum.pl/topic/282359-tut-calkowita-blokada-hackshielda/

1329036830-U154499.png
Opublikowano

a działa tez na win 7 bo mam 7

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Tak jak wyżej. M2bob jak najbardziej działa, lecz blokuje on MPCForum. Nie można wtedy na nie wejść. Radzę nie pobierać.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano
Tak jak wyżej. M2bob jak najbardziej działa, lecz blokuje on MPCForum. Nie można wtedy na nie wejść. Radzę nie pobierać.
Odstraszasz userów ;P

Witajcie!

Zapewne graliście w metina i mieliście takiego botka zwanego M2Bob! Jak się później okazuje, nie można się połączyć z mpc (i nie tylko). Normalne, jak ten program blokuje ip mpcforum. NIE MUSICIE JUŻ ROBIĆ FORMATA ANI PRZYWRACANIA SYSTEMU!

#Jak odblokować?

Uruchamiamy wiersz poleceń (na windows vista/7 za pomocą administratora - by mieć pełne prawa do edycji poszczególnych opcji)

wpisujemy:

route delete 176.9.9.227

i zatwierdzamy enterem.

Powinno to wyglądać mniej-więcej tak (powinno nam odpisać OK!):

fadsfdsfadsa.png

Można już wejść na mpcforum :)

Chciałbym podziękować Mandrigon_back za udostępnienie pasów do tego shitu, ponieważ sam nie miałem zamiaru zakładać na tym konta, nawet tylko do tego by dość do rozwiązania na virtualnej maszynie, oraz termiatorowi za wrzucenie mi go na hosting..

bez reklam.

Opublikowano
Ta , pobrałem na innym kompie i mpcforum off :D

Sprójrz nad swoim postem przeczytaj uważnie i napraw ; )

bez reklam.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...