Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie gra więcej osób?

person100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc , dawno juz nie gralem na globalach , chcialbym sie spytac gdzie teraz moge spotkac duza ilosc ludzi? pl,us,sg? gdzie znajde ich najwiecej ,bo wiadomo czym wiecej osob tym lepszy klimat.. i jeszcze ile tak w przyblizeniu lub na oko moglbym sklepow w godzinach szczytu znalezc na tym najbardziej zaludnionym serwerze.

Opublikowano

kolego wyzej , chodzi mi raczej o jakas obiektywna opinie kogos kto gral na wszystkich serwerach ,ktore wymienilem ,a nie na jednym z nich jak mniemam

Opublikowano

daj sb spokój z pl.. na balmorze czy tam pandorze gra wiecej osob niz na nie jednym serwerze PL .. idz lepiej na sg.. fajnie sie tam gra

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

daj sb spokój z pl.. na balmorze czy tam pandorze gra wiecej osob niz na nie jednym serwerze PL .. idz lepiej na sg.. fajnie sie tam gra

Chyba dawno na PL nie grałeś...

Rep

Opublikowano

Najwięcej ludzi spotkasz z pewnością na PL'u ( głównie s26 ).

Hmm.. Ile sklepów w godzinach szczytu ?

No to ciężko określić ale w chunjo na ch2 w " godzinach szczytu " cały rynek jest zapełniony sklepami. :)

Opublikowano

Chyba dawno na PL nie grałeś...

aktualnie siedze onyks chunjo ch2 i jest ok 100 osob tylko w m1.. gdzie kiedyś jak grałem bylo cale m1 zajebane .

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

aktualnie siedze onyks chunjo ch2 i jest ok 100 osob tylko w m1.. gdzie kiedyś jak grałem bylo cale m1 zajebane .

s6 zapelnione ;p

Rep

Opublikowano

s.25 pelno ludzi w jinno kolo 18 pelno sklepow czasami przejsc nie mozna

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Jeżeli interesuję Cię gra tylko z polakami , no to mogę Ci polecić Metin2.pl , serwer Solar , cieszy on się popularnością z względu na datę jego założenia . ;].

Opublikowano

Myśle że spodoba Ci się s26 albo s25 na naszym Polskim Globalu

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

Solar zdecydowanie. Jest najnowszym serwerem, więc dużo ludu tam gra i najważniejsze ceny są jeszcze w normie :)

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

s.26 tam w ciul osób gra , jest tanio , można na spokojnie zacząć gre od 0 :D

@edit dajcie + za tysięczny post xD

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Najwiecej ludzi gra na metin2.pl s26 Solar

Sklepow w Piatek / Sobote w godzinach szczytu na ch2 jest tyle ze jak nie masz dobrego kompa to nawet nie wejdziesz sklepy w jinno stoja od mostu kolo dozo do mosku kolo uriela :)

Opublikowano

Największą ilość graczy spotkasz na Solarze w godzinach szczytu w m1 nie da się przejść ;x

Oczywiście jeżeli nie lubisz PL'a polecam Ci pod ilość graczy Tiverie ,Balmore :)

Opublikowano

Zdecydowanie Solar, sam chętnie tam bym zagrał. Lecz skoro ekipy brak, zgrania niema , To nie ma po co wbijać . :)

36733859559970154671.jpg

Opublikowano

owszem są to najlepsze globale, ale myślę, że najwięcej osób gra na globalu Pl na tych najnowszych serwach ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...