Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Wujek Google ma focha.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam 3powazne problemy:D 1 czy ma ktoś stargate albo MultiVerse portals na 1.2.3? 2. Czy ma ktoś plugin na power, czy tam życie np. jak umiesz pisze Ci -15/-15 :D 3. Czy jest może taki plugin, jak taki rpg. Że mozesz wstapic do 1swiata, i np masz specjalne oznaczenie nad glową albo coś, bo chcialem dawać poprostu rangi np Demon czy coś, ale to nie wypala. Prosze o szybką pomoc :D A jeszcze jedno, szukam dobrego budowniczego i informaktyka na server:)

Opublikowano

1. Pliki serwerowe by Mąka mają wgrane MultiVerse. @@ Bym podał downloada ale na laptopie jestem. :)

2.Plugin taki to tylko Factions, nie ma innego, Lipa ! Factions dodaje frakcje. :/ Chyba,że jak nie chcesz to nie dawaj uprawnień do tworzenia Frakcji w permissions. :)

3.Chyba EssentialChat, ale nie jestem pewny. :/

Bez%2520nazwy.jpg

Speed Hack Minecraft 1.1 / 1.2.2

[Tut] Konfiguracja PermissionsEx + odblokujcie ...

Opublikowano

Rangi Demon,wampir,wilkołak to z pluginu supernaturals (tylko ciężko go znaleźć) jak go znajdę pod 1.2.3 to dam edita

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...