Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nie mogę wejść na stronę mpcforum

broneq00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Wiem, że nie powinienem tutaj pisać jednak nie wiedziałem gdzie . Jakby co proszę o przeniesienie tematu . Sprawa tkwi w tym, iż od ponad tygodnia nie mogę wejść na stronę mpcforum. Korzystam z przeglądarki Google Chrome i wcześniej nie miałem aż takich problemów z ta strona. Kombinowalem w Windows - hosts jednak to nic nie pomogło - strona nadal się nie wyświetla . Obecnie piszę ze smartphona,na którym strona działa mi idealnie . Jeśli wiecie o.co chodzi lub w jakiś sposób możecie mi pomóc to będę wdzięczny . I jeszcze raz przepraszam za błędny dział .

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Stanisław Lem

Opublikowano

No mam jednego kompa na którym to się dzieje . Właśnie usunąłem cały rejestr zobaczymy co będzie. W jaki sposob hacki : mody expboty czy mh xD i jak one mogą blokować stronke. Może źle wpisalem to w hosts albo cos ... nie mam pojęcia.

@edit ok już działa :D Dałem przywracanie systemu i wszystko wróciło do normy ;p

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...