Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie ... pytanie o możliwość przystąpienia do gildii lub zapytania się jakie na serwie są pluginy kończy się banem lub częstymi kickami

Nie ma dostępu do podstawowych komend np /plugins

Nie ma informacji na spawnie (Chociaż dostaje się bana właśnie za to że nie ma info)

Skoro banujecie powinniście chociaż mieć powód

Skąd nowy gracz ma wiedzieć jakie zasady jaki klimat itp panują na serwie skoro za prawie każde pytanie nagradzacie banem ?

Serdecznie NIE POLECAM

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

Nie polecam serwera. Dlaczego?

1. Nakłanianie graczy do wejścia do badziewnego forum serwerowego pod (bardzo dobrym) silnikiem MyBB, lecz ze stylem darmowym..

2. Do zrobienia Frakcji wymagany VIP. Nigdy o takim przypadku nie słyszałem.

3. Citizens - Po uja? Zbędne i z czasem się nudzi. Jeśli się pierwszy raz wejdzie na serwa to oczywiście, ale nie wszędzie.. Ludzie..

4. Brak iChat ani innego plugina z grupami. Nie mogę się połapać, kto jest VIPem, kto graczem, a kto administratorem. * Dopiero zauważyłem, że KidMod ma zielony kolorek, zwracam honor.

Nie polecam i tyle.

Opublikowano

1. Styl NIE jest darmowy. A nawet jakby był to co z tego? Forum jest dobre...

2. Z czegoś serwer musi się utrzymywać. I graczy większość jest zadowolona, i VIPy są...

3. Questy + Ekonomia = Jest fajnie

4. Matoł... Jeśli nie widzisz prefixu VIP, lub KidMod, Mod, SuperMod, Admin to wybacz mi - jesteś ślepy/głupi (skreśl niepotrzebne)

Serwer jest fajny, forum też, tylko gracze typu Twojego, którym nie dało się Admina "bo ja na to zasługuje" (cytowałem Ciebie) są zje*ani.

Opublikowano

EXSTRA serwer supcio normalnie duze miasto i niewiem o co ci chodzi adam200 ja tam jak weszlem odrazu zauwazylem Vipa KId moda itd

po prostu jestes slepy !

Nick:RipAzha443

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Opublikowano

"

1. Styl NIE jest darmowy. A nawet jakby był to co z tego? Forum jest dobre...".

Dziwne, bo taki widziałem w spisie darmowych styli. Dobra, mniejsza o to.

Słuchaj, czy ja Cię wyzwałem? Nie, więc Ty też mnie nie wyzywaj. Napisałem "zwracam honor" czy nie?

Opublikowano

Nick : xKaMoS

Jedyne co radzę zrobić to dać plugin jobs i za bardzo dużą kase założenie frakcji - 10 zł za frakcje to przesada.

empty

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...