Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pytanie odnośnie rysunków

FoxRox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Oto pytania:

1. Co oznacza czasami w tytułach rysunków "-WIP-" bądź "VIP" Lub "-VIP" i tym podobne?

2. Na jakiej zasadzie można kopiować rendery? tzn to jest chyba nie legalne wykorzystywać czyjąś prace, poza tym jak mam poznać że ta praca ma jakieś prawa autorskie? Takie moje przemyślenia na temat sygnaturek

3. Czy na obrazach w gimpie można zarabiać, bądź je wystawiać na wirtualne galerie? ( np. mpcforumową galerie )

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

No wiesz.. VIP - to VIP, osoba wyróżniająca się.

Rendery można kopiować sobie z googli ;)

Zawsze można wyciąć z jakiś obrazów.

Nikt jeszcze się nie gryzł o takie same rendery.

Jeżeli ktoś ma sygnaturkę, to nie możesz jej skopiować z czyjegoś profilu.

Napisz zlecenie w dziale FanART > Zlecenia i masz swoją (jak ktoś Ci zrobi)

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Siema!

Oto pytania:

1. Co oznacza czasami w tytułach rysunków "-WIP-" bądź "VIP" Lub "-VIP" i tym podobne?

2. Na jakiej zasadzie można kopiować rendery? tzn to jest chyba nie legalne wykorzystywać czyjąś prace, poza tym jak mam poznać że ta praca ma jakieś prawa autorskie? Takie moje przemyślenia na temat sygnaturek

3. Czy na obrazach w gimpie można zarabiać, bądź je wystawiać na wirtualne galerie? ( np. mpcforumową galerie )

1. To nic takiego ktoś po prostu na jakimś forum jest modkiem czy kimś i ma taką rangę lub jest dobry w tym co robi czyli grafice.

2. Rendery są już w internecie od dłuższego czasu i są wojny czasem ale jak do tej pory to korzystam z nich i nikt się nie czepia chyba że render jest płatny ale to mało prawdopodobne a ktoś go upną na stronę z free renderami. Dużo ludzi robi rendery i możesz z nich korzystać śmiało :) Jeśli chodzi o sygnaturki hmm wiele osób może mówić że coś jest nie twojego lecz kiedy wykonujesz prace z tutka z takimi samymi materiałami prace mogą powstać z pozoru identyczne lecz zawsze coś innego bd w nich :)

3. Tak na grafice możesz zarabiać może być to w ten sposób że wykonujesz prace np sygne/avek za wirtualne pieniądze w grze np metin czy coś podobnego :) Również wykonując style do forum stron obrazki tapety itp ale to najczęściej w ps czy czymś :)

Galerie można tworzyć jak najbardziej :) na mpc czy tez własnych stronach :)

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Okej dzięki wszystkim za info, łapcie po lajku.

//close.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...