Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

mtmosek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam problem

gdy chce sie zrespic jest nagle zacinanie przy kazdym respie i przy wlaczanie CA.

Czy to powod karty graficznej czy moze przez to ze mam system Viste

probowalem Instalowac pare razy (jestem po formacie) mogby mi ktos pomoc?? za udzieloną i potrzebną Pomoc Otrzyma 5*

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ja bym bardziej stawiał na komputer niż na błąd gry , a jaki masz procesor ?

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

też mam straszny lag podczas wchodzenia do gry. Łatwo to dostrzec grając na modzie z botami. :P Wszyscy już są daleko jak wchodzę do gry ^^ . Myślę że to wina kompa bo mam słabego ale znowu neta mam 6Mb :P

zbyt duża sygna

@Up

Dzięki za nową

Opublikowano

No to widzisz że można mieć szybkiego neta , a komputer słaby i potem takie wyczepiste lagi ci wychodzą

Przyznam ja też tak mam

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

system Viste chyba.

- Zawsze stawiam świeży Download

- Moje Ratio w wr to: 1.09

- Pomogłem daj 5*

- Nie dyskutuje z głupcem.

- a szczególnie z M@niek

Opublikowano

Nie no ale bez przesady , co z tego że ma sytem Vista , no wiadomo że komputer w tedy więcej wymaga nom ale trzymajmy się statystyk

Opublikowano

Ja powiem tak ( luki w sterownikach ) , ( słaby komp/stary monitor ktory niewyciaga na duzych rozdzielczosciach/kolorach w grze )

Żeby Nie był0 Haxow nie używam :) , No może czasami na Noob Acc :D

07091013_Gizmo21.png

aionv.jpg

wowwq.jpg

Opublikowano

Ja powiem tak kompa mam nie najgorszego monitor mam dobry neta mam 1,5 mb sterowniki DirectX 9.0c komp chodzi na Wondows XP pro sp2 i mam ten sam problem!!! Jak wiecie jak to rozwiazac to piszcie

pozdrooo

Opublikowano

Odpowiedź można na to znaleść jeśli sie na tym skupisz , ale raczej poprawy bez jakiejś kosztownej zmiany nie uzyskasz ;/

Ja się już do tego przyzwyczaiłem ;/ pozdro ;)

Opublikowano

Podaj parametry kompa i jakie masz oprogramowanie.

Jeżeli masz viste to mi tez sie cielo wiec reinstalke zrobilem na xp i smiga. Ale moze to też być wada kompoa tzw. sprzetu...

KOKS!

Opublikowano

wyczysc sobie radiator ( takie cos pod wiatraczkiem)

ja mialem to samo... grzal mi sie za bardzo procesor i tak mi sie dzialo moze to ci pomoze :D licze na 5 jak pomoglem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...