Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szpitalne wifi

DMTcorp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo, aktualnie przebywam w szpitalu i z nudów chciałem odpalic od dawien dawna tibie. Niestety szpitalne wifi na to mi nie pozwala. Tak samo tyczy sie to pobieraniu torrentow. Z tibia nic sie nie dzieje. Po wpisaniu passow nic zero reakcji. Próbowałem przez klienta flash. Pasek dochodzi do końca i tyle. Pisze mi żebym spróbował późnej, z tym ze cały czas tak pisze. Przez internet z telefonu wszystko dziala, ale pakietu duzo nie mam. Da sie coś wykombiowac?

Opublikowano

Ale słuchaj, zasięg mam dobry, filmy lądują mi sie bardzo dobrze, tylko np z torrentami czy właśnie z tibia mam taki problem

Opublikowano

Pewnie router od Wi fi ma zablokowane pewne porty na których łączą się właśnie p2p i tibia żeby nie przeciążać łącza. Samemu nic nie zrobisz chyba że znasz hasło do routera i ip

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zablokowany router jak w mojej szkole na android market wejść nie można i pobierać aby oglądać ...

Daj + jak pomogłem :D nic ci nie zaszkodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...