Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Brand vs Gragas

Azris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Gragas vs. Brand

Zależy mi na: Dobrej sile ataku oraz utrzymaniu się na midzie

Dodatkowe informacje: Mam dylemat,gdyż nie wiem kogo kupić.

Brand z tego co widziałem to ma takie potworne combo ze szok ;p

Ale za to papierowy chyba, a Gragas dość mocno wali z tych beczek. Pomózcie w wyborze. Mam wszystkie runy 55 AP na start i 15 armor pene

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

Gragas to jest lipa, ale ma miarowe utrzymanie linii, jednak jest melee i farmi najczęściej tylko beczkami ;) Ogarnięty brand szybko zje gragasa :P

Gold Member

nvm

Opublikowano

@up chyba nie zrozumiałeś tematu

Do tematu : Tak brand jest papierowy i co z tego, skoro on go zje zanim ktoś mu coś zrobi? Jedynie jest papier na fosucie, bo nie ma zbytnio systemu ucieczki (jedynie stun, ale kosztem 2 skilli dobrze trafionych). Brand'em miło się gra, tylko zjada dużo many.

Gragas tutaj się nie wypowiem bo nim nie grałem, ale z tego co widzę postać bardzo łatwa

Opublikowano

Gragasem będziesz tylko rzucał beczkami, w sensie utrzymania mida, bo on z bliska podstawowymi atakami jedzie i łatwo go skontrować wtedy.

Brand zjada dużo many, natomiast łatwo zgarnąć kille i ma dobre combo. poza minionami 2 vs 1 robi miazge z ulti i masz double.

ja bym brał branda, więcej nim zrobisz.

Opublikowano

Ja mam Gragasa i to jest jedna z lepszych postaci do farmy jak i do każdej lane. Co prawda, na midzie masz gorzej bo mele, ale z beczki spokojnie farmisz. Escape system, regena many jak i HP (po każdym użytym skillu). Jeżeli masz jakiegoś noobka na midzie to spokojnie harrasujesz go ;) I to piękne ulti do dobijania jak i wprowadzeniu do TF. Szczerze. Gragas prędzej zje Branda jak dla mnie ;) Ogółem 2 postacie są fajne, ale to ty wybierasz. Ja mam Gragasa i polecam ;)

he?

Opublikowano

spoko :)

Lubie grac postaciami typu Veigar,LeBlanc,Lux

A Brand ma własnie takie fajne combo :)

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

Do gragasa jak ktoś podejdzie to ma przekurwione a brand nie.W dodatku combo branda i robi rozpierdol.Jednak, jak ktoś ogarnia to brandem chuja zrobisz.Zresztą gragasem też xD.

Bierz branda

Opublikowano

Osobiście uważam że brand lepszy.Żeby gragasem wycisnąć deamage trzeba ''poładować'' beczki a brandem wystarczy ''kolumna'' + stun i ulti ;D

Nie ma emocji - jest spokój.

Nie ma ignorancji - jest wiedza.

Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.

Nie ma chaosu - jest harmonia.

Nie ma śmierci - jest Moc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...