Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie 'farmić' złoża?

Okrzem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

od jakiegoś tam czasu zastanawiam się gdzie by tu dobrze narobić się kasy..

Pomyślałem o miningu, lecz jedyna lokacja jaką znam to Durotar - mozolne kopanie Copper Ore..

Dlatego mam do was prośbę - moglibyście podać mi te wszystkie lokacje na lepsze złoża :)? Byłbym wdzięczny.

PS Moglibyście zarzucić też jakieś ceny, za ile wystawiać stack bar'u itd..

Opublikowano

@csshadow:

nic mi to nie wniosło do tematu, a podróżuję dużo i wiem mniej więcej co gdzie występuje, ale chodziło mi o coś wartego poświęcenia czasu.

co do postu up @tomekdan:

Dzięki stary, to jest konkret! :) plusior. Chciałbym jeszcze tylko żeby ktoś mi podał najopłacalniejsze ceny na ah/u graczy (u graczy bezpośrednio chce ciągnąć więcej)

Opublikowano

Sprawdź na aukcji, ile kosztuje dany przedmiot. Wątpię, by ktoś kupił za wyższą cenę materiały bezpośrednio od Ciebie, skoro może taniej kupić na aukcji.

Opublikowano

Tak jak mówi Menddor, dużo zależy od ekonomii serwera, musisz posprawdzać ceny, ale jestem prawie pewien, że drogo sprzedają się Silver, Bronze, Mithril, Khorium, Eternium i Cobalt.

PS. Mogę zdradzić ci taki trick, żeby dobrze sprzedawać, ustaw cenę minimalną dosyć niską, żeby być w miarę na początku listy, a cenę "Kup teraz" ustaw trochę zawyżoną.

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...