Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nowy wygląd po aktualizacji

Daxter7wwe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbiłem po aktualizacji do gry i co ? Nowy wygląd wyboru postaci , to ok wbijam a tam co ??? Od h*ja reklam , malutkie napisy , wszystko inaczej rozstawione ...

Was też to denerwuje ? Co o tym sądzicie ?

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

troche potrwa przyzwyczajenie sie do tego ale mysle ze z czasem uda mi sie przyzwyczajic

Calkem calkiem ale jednak wole stara wersje

59739_01_08_11_12_17_41.jpg
Opublikowano

Bug ze skillami, nie potrzebnie zresetowałem, oby w dosyć szybkim tempie to naprawili...

10906.png

Opublikowano

Dobrze wygląda, nie mam problemów z przyciskami.Można kupować zestawy przez grę, nie przez stronę.Przydał by się Claw w grze, nie tylko na stronie.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Wszystko fajne lepsze niz wczesniej a jak sadzicie ze male litery to se okluray kupcie jak ktos ma problemy ze wzrokiem

Nie krytykuj Minecrafta jeżeli nie grałeś.

Opublikowano

@UP to nie bf3.

To gra o grafice bajkowej.

A działa wam wyszukiwanie serverów bo mi nadal nie tak jak wczoraj.

Opublikowano

@UP - MI również, chwila wyszukuje i pojawia się komunikat że nie może wyszukać serwera jakiegokolwiek.

10906.png

Opublikowano

Mi serwery wyszukuje i polubiłem ten wybór map i rozgrywki jest super bo tera mogę wybierać na jakiej mapie chcę grać .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Ja też mam problemy z wejściem na serwer wyskakuje komunikat że nie może serwa znaleść ale do znajomych mogę normalnie dołączyć

a co to nowego ekranu lokowania uważam że nie jest zły ale tej wcześniejszy też nie był zły według mnie mógłby nadal ten stary byc

Opublikowano

Narzekacie i tyle...

Przynajmniej lepiej wygląda; wygładzenie krawędzi (zwwóćcie uwage na bohaterów np. menu) oraz dodana możliwość wyboru mapy :P

Opublikowano

Problemy z wyszukiwaniem serwerów są przejściowe i nie mają nic wspólnego z nowym wyglądem, także proszę się tu nie wyżalać.

Opublikowano

Ja moge wchodzic na serwery, jak mnie nie loga to wylaczam clienta, zmieniam jezyk z polskiego na angielski (lub odwrotnie) wchodze do gry i moge wbijac na serwery.

Opublikowano

Ja moge wchodzic na serwery, jak mnie nie loga to wylaczam clienta, zmieniam jezyk z polskiego na angielski (lub odwrotnie) wchodze do gry i moge wbijac na serwery.

Ten temat dotyczy zupełnie czego innego, mianowicie wyglądu nowego menu.

Opublikowano

Jak dla mnie jest nieźle, funkcja z wyszukiwaniem serwerów z określonym trybem gry/mapą na pewno się przyda.

Mogliby dodać jeszcze w znajomych informację na jakiej mapie gra przyjaciel.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...