Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dziwny NAT..

PoProstuJarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam radiówkę, i mam nat otwarty, ale jak chce zapraszać innych to "próba dołączania do sesji..." Nie rozumiem tego problemu. Kolega też ma radiówkę nat otwarty router i wszystko mu działa. Może wiecie czym to spowodowane jest ?

95960628811806457489.jpg

Opublikowano

Cały czas to samo mam. Już chyba od jakiegoś tygodnia czy 2 jak mam router to się wgl nie mogę połączyć. Próbowałem wychodzić, wyłączać steama i dalej to samo.

95960628811806457489.jpg

Opublikowano

Co do wirusów i formata to raczej nie, bo przed montowaniem routera z 2 dni przed miałem formata. Z 2 tygodnie temu, a od samego początku z routerem tak mam. Czy to możliwe że jakieś porty czy coś jest nie tak?

95960628811806457489.jpg

Opublikowano

ja tez miałem nat otwarty ale nikt nie mógl do mnie dołączyć. Musisz otworzyć porty. Zaloguj się na router, odblokuj następujące porty: 28960 , 27014 , 27050 , 27000 , 27030. I wszystko będzie w jak najlepszym pożądku. Pozdrawiam:)

Zbieram "-" :))

Opublikowano

Kapa, chyba je odblokowałem i dalej nic. Może źle to zrobiłem. Jeśli macie proszę o poradnik. A narazie chciałem pytać o dalsze rady ; )

95960628811806457489.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pogrzebałem troszkę w routerze, i zrobiłem nat ograniczony. Teraz do niektórych którzy mają nat otwarty się łączą a do niektórych nie.

Najgorszej jest do że do tych którzy mają ten sam internet co ja, to nie mogę ..

Poradzicie coś ?

95960628811806457489.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...