Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brzeg Syriusz Itp

theMoron500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. Nigdzie sie odnalazlem takiego tematu.. mam sobie brzegowe+6.. na spolszczeniu ma dmg + - 50..-,- na chinolu dmg takie jak egzo+9 i najlepsze jest to ze dmg brzegowego jest identyczne na+5+6+7 i kurde nie wiem.. czy da sie grac na spolszczeniu brzegiem zeby bylo dmg takie jak na chinolu.. ? no prosilbym o szczegolowe info o brzegowym konkretnie o dmg na +sach, co bardziej sie oplaca.. brzegowe czy egzo+9 i wgl wszystko co wiecie o brzegowym;P

Bedzie 3x 5*

NIE OBCHODZI MNIE CZY DASZ + CZY -

DAJ TO CO UWAZASZ

Opublikowano

a czy dziala dmg z chinola na spolszczeniu? bo na spolu pisze ze ma dmg 41 chyba.. na+6 a na chinolu 188 do iles tam;P

DAJ TO CO UWAZASZ

Opublikowano

Syriusz +9 brzeg+9 diabelski+9 i bezduszne+9 maja takie same hity jak poprzednia bron ktora byla na 65 lvl +9 z kazdym + tych bron (na 80 lv) dochodzi coraz wiecej szybkosci ataku i bonu na pol-ludzi na +9 do kazdej broni gdy jest na +9 dochodzi 15 % na pol-ludzi lecz jak bron jest na +0 np. syriusz na +0 ma mniejsze hity niz bojowy +9 dopiero na +9 syriusz ma te same hity co bojo i te bony

Opublikowano

pvp mi zwisa i powiewa;P wole miec 100kk i miecz bojowy niz 0k i brzegowe ;P dzieki all leca *;P

DAJ TO CO UWAZASZ

Opublikowano

Wiesz spolszczeni jest tylko po to byś wiedział np co ci dropło itp na spolszczeniu masz tam 50 dmg to jest po prostu złe tłumaczenie na spolszczeniu walisz tak samo jak na chinskim ciencie

Pozdro MrMagic

fwlogo.png

Zapraszam na Fantasticworld.com.pl. Grajcie , walczcie , bawcie się

Od dziś zbieram +

Opublikowano

teraz ja dodam cos od siebie na ten temat.

Brzegowe Ostrze +6 nie ma ataku na spolszczeniu.

Egzorcysta +9 ma normalny atak na chinolu i na spolszczeniu.

Brzegowe ostrze ma tyle samo ataku co egzo +9 i nie zwieksza sie. Zwieksza sie tylko szybkosc ataku.

na +9 ma 30% speeda.

Tak samo nie mozna wsadzac kd +5 na spolszczeniu.

• 1 miesiąc temu...
Pomocnik
Opublikowano
UP i tu sie mylisz bo na spolszczeniu mozna kd wkladac tylko trzeba umiec

I po co odkopales ten temat ??

Nudzi Ci sie kur?

@UP

Da sie jak nei wiesz nie pisz

• Dodaj nową pozycję...