Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]ESL VERSUS WH

ravenonly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dobre wh które od 2 lat włączam na poszczególne mixy z "gównami" i by się trochę pobawić na nie których serwerach. Jest niezawodne, a co najlepsze nie ma możliwości by wykrył je w jaki kolwiek sposób VAC. Jestem ciekawy jak spisze się na versusie jeśli ktoś chce być testerem proszę pisać PW.

Jestem tylko ciekaw w jaki sposób pracuje ESL WIRE w jaki sposób on odkrywa czity u gracza.

Jakieś informacje macie to proszę pisać w temacie.

Kontakt ze mna:

GG 11868327

oraz PW.

Opublikowano

ESL WIRE wykryje KAŻDEGO czita, którego będziesz miał włączonego podczas gry. Jest jeden warunek. Musisz z serwerem połączyć się przez ESL WIRE. Jeżeli tego nie zrobisz, mecz zostanie usunięty, więc nie polecam.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Uruchamiałem grę przez esl wire z tym wh i nic nie wyskakiwało.. na esl też nic nie widać.

Może coś z tego będzie.

@up

Jak się nie znasz to nie pisz.

Opublikowano

Widocznie nie łączyliście się przez esl wire, tylko wchodziliście na serwer przez konsolę w grze -.- Podaj linka do jakiegoś twojego meczu, to zobaczymy, czy grałeś z esl wire, czy nie ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Grać się da grać napewno.. grałem kiedyś z takim kolesiem był odpalony sam mówił, ale nawet nie przyszło mi do głowy żeby o nie pytać oraz na forum piszą o odpaleńcach.

Teraz mam takie wh którego nikt napewno nie ma bo ono było robione przez doświadczonych ludzi z mojej miejscowości i ono wcale nie ingeruje z cs'em.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...