Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prawie-Bug] Full speed bez osłon?!

Optimus-Prime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj poleciałem sobie na wylot na jednej konfie full speed, a na drugiej full osłon (no prawie, bo 13)

Latałem tak sobie ze 2h i na obu konfach miałem full speeda, nawet po zmianie dalej leciałem maxsem

Niestety nie wiem jak to dokładnie zrobiłem, będę robił to co robiłem wcześniej i może znowu się uda:P

Opublikowano

LOL Do kosza z tym. To nie spowiedź, nie interesuje nas co miałeś na wylocie. DOPIERO jak sprawdzisz to wrzuć a nie informujesz że leciałeś szybko na wylocie.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Wczoraj poleciałem sobie na wylot na jednej konfie full speed, a na drugiej full osłon (no prawie, bo 13)

Latałem tak sobie ze 2h i na obu konfach miałem full speeda, nawet po zmianie dalej leciałem maxsem

Niestety nie wiem jak to dokładnie zrobiłem, będę robił to co robiłem wcześniej i może znowu się uda:P

Też sie z tym spotkałem . Myślę że polega to na tym kiedy lecisz trzymasz cały czas kliknięta myszkę i gdy zmienisz konfe nadal masz taką sama prędkość puki nie puścisz myszki , bo gdy odnowa klikniesz to już lecisz z prędkością tej 2 konfy. Mam nadzieje że pomogłem ^_^

Opublikowano

Wiecie dlaczego jestem pijawą? Ponieważ równie dobrze mogę umieścić bug na oficjalnym forum DO niż tutaj. I tak po 3 dniach go nie będzie. Znam 3 naprawdę dobre i cenne bugi ale nie wrzuce ich bo na tym stracę. Myślę że każdy zna parę bugów ale nie wrzuca bo sam będzie stratny

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...