Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Jest sposób na palladium ^^

kombass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc dzięki osobom które opublikowały stary sposób na zajebiście szybkie zbieranie palladium został on naprawiony i sobie nie pozbieracie palladium :) Pragnę was poinformować że wystarczy wytężyć swój umysł i znajdzie się sposób na ten problem i można do zbierania surek z palladium wrócić :)

Czy mam ten sposób ? Tak mam umiem myśleć ;)

Czy go podam ? .... Ten temat miał was zmotywować do myślenia co zrobić aby znowu to palladium zbierać bo jest taka możliwość :) Więc nie podam wam go

Nie piszcie do mnie wiadomości czy wam pomogę bo nie chcę aby tego znowu naprawili ... ruszcie łepetynką to nie boli.

Tyle ode mnie.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

No dobra wyteżyłem moj umysł :rolleyes: i postanowiłem odpalic program na niewidki i posledzic leonovy ,dojde do tego jak to robia i opublikuje.

5% za gimbusa ? wes ogarnij

Opublikowano

hehe

To proste umiejętne wykorzystanie bosterka

proste wykorzystaj boster na surke xD

No dobra wyteżyłem moj umysł :rolleyes: i postanowiłem odpalic program na niewidki i posledzic leonovy ,dojde do tego jak to robia i opublikuje.

Opublikowano

jeśli ktoś to odkryje i opublikuje to będzie znaczyło że jest największym debilem jakiego matka ziemia nosi na tym świecie , to jest kurwa forum oficjalne a nie jakieś ug dla wybrańców wy kurwy pospolite

Opublikowano

jeśli ktoś to odkryje i opublikuje to będzie znaczyło że jest największym debilem jakiego matka ziemia nosi na tym świecie , to jest kurwa forum oficjalne a nie jakieś ug dla wybrańców wy kurwy pospolite

Nie no aż dam Ci lajka ^^ nie wiem czy ktoś to jeszcze zna oprócz mnie i kilku moich klanowiczów :)

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Dobra ... poinformowałem że sposób jest więc zamknąć temat ....

@Daniel wiem że będziesz wiedział mądry chłopak jesteś :D

1371988330-U644589.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...