Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Funny Moments in LoL

TheReVeS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam, ale co tu jest "funny" ? To że Katarina zabiła kogoś kto miał więcej hp? To tak jakbym wrzucił Tryndamera, który na ulti kogoś zabił :)

he?

Opublikowano

Wtf ? Stary, zaśmiecasz Yt i MPC forum... Tak się uśmiałem jak wiązałem buty. Słaby Shaco... Jeden kryt od tylca albo sztylet i cię nie ma, mógł nawet pacynke rozłożyć.

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Specjalista
Opublikowano

to nie jest smieszne tylko to jest fart

żeby ten kryt shaco był większy to by katarina leżała

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Strata czasu. Gdyby Shaco wbił z Q od razu Katerina by padła. Poprostu jakiś nie ogar z Shaco i tyle co widzę w tym filmiku.

Wróciłem ;]

Opublikowano
<- masz tutaj mojego funny faila. P.S. Kata ze spell vampem może tak wygrać 3vs1 soł to nie jest hard ;)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Funny tutaj jest tylko to,ze kupiles doran ringa na postac bez manyxDD

Takze to, ze masz gunblade'a, a go nie uzywasz.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Sztywniaaaki.

Nie wiecie co to jest za adrenalina jak wykończysz takiego shaco useless katariną.

Nooby FTW!

Hahha to właśnie shaco jest useless, a nie kata. Kata is op , a jak macie jeszcze morgane to w ogóle 99% na wygranego tfa. A pozatym nawet nafeedowany shaco w late jest shitem

Opublikowano

Hahha to właśnie shaco jest useless, a nie kata. Kata is op , a jak macie jeszcze morgane to w ogóle 99% na wygranego tfa. A pozatym nawet nafeedowany shaco w late jest shitem

Hę ?

Shaco już lepszy pick niż katarina.

Uwierz na słowo, stun/fear/knock-out czy chuj wie co i katy nie ma, shaco jakoś ucieknie.

Poza tym kto bierze takie postacie do gry ? Jedynie żeby "potrollować", więc nie pisz mi o tf'ach bo zaraz jebne ze śmiechu.

Opublikowano

Hę ?

Shaco już lepszy pick niż katarina.

Uwierz na słowo, stun/fear/knock-out czy chuj wie co i katy nie ma, shaco jakoś ucieknie.

Poza tym kto bierze takie postacie do gry ? Jedynie żeby "potrollować", więc nie pisz mi o tf'ach bo zaraz jebne ze śmiechu.

i mowi to koles ktory ma staty 5/13??? po za tym ona jest tak too op ze na solo na spokojnie sie nia chodzi ... >.<

Po za tym shaco nerfa dostal tez niedawno ...

Opublikowano

Ostatnio to on dostał buffa na sztylecik.

5/13 ? Kto ma takie staty ?

Katarina OP ? Solo top ?

Pierwsze słyszę. Dla niej nie ma miejsca w grze.

# A przepraszam, ostatnio widziałem jak gość 10 lvl brał Katarinę,

rzeczywiście dla takich "leveli" jest OP ;)

Opublikowano

kata jest dobra i na solo, i na mida, bo nie ma many więc się długo utrzyma. Mówicie że słaba, bo łatwo ulti przerwać(ale nie mówicie że wchodzicie w tfa pierwsi i odpalacie ulta, bo tak robi większość takich co mówią że kata słaba) kata nie jest useless, ty tak mówisz, chociaż nigdy ją nie grałeś/kompletnie jej nie ogarniasz(a kata to mój second main). Wow shaco dostał buffa! Ale i tak dla niego nie ma miejsca, bo jungler nie może być papierowy, a to chyba największy paoier w grze. Pozatym kata w late jest supe op, a shaco to shit w late

Opublikowano

Zastanów się nad tym co napisałeś.

Wiele razy grałem katariną i mogę stwierdzić, że łatwo się nią zabija wrogich championów.

I tutaj powstaje pytanie, a co się stanie jak taka Katarina będzie walczyć przeciwko tanky teamowi (tj: zamiast zwykłego ad - offtank), tutaj jedyne co to może ona chyba tylko polować na supporta, chociaż i taki alistar potrafi nieźle "przyjebać".

Ogółem shaco jest lepszy pod tym względem, że chociażby jego pułapki przydadzą się do ucieczki/rozegrania tf'a.

Katarina w Tf'ie jedynie kliknie to [R] i co więcej zrobi ? Nic. Nafeedować może się jedynie na takich graczach jak tutejsza większość.

"A jaki build pod ..., a jak się robi jungle.. a jakie spelle ?"

Masakra jednym słowem, jedyne co mi się w niej podoba to skracanie czasu odnowienia skilli.

Czyli do rzeczy, co posiada katarina ? Żadnego stuna, żadnego slowa, żadnego knocka, żadnego silenca, nic.. Po prostu nic.

Postać do dmg i nic więcej, a co wam po dmg, jak taką Katę się kontruje w ułamku sekundy.

L2P dzieciaczki 4real.

Opublikowano

Więc drodzy eksperci zacznę od jakże chamskiego wstępu : katarina jest chujowa, ale bardzo sytuacyjna ponieważ dobrze kontruje postacie typu brand, morde etc. Natomiast co do filmiku - jest do dupy i gra z normala. Dodam, że nigdy nie zrobicie kariery w internecie bo jesteście dziećmi, poczekajcie sobie z tymi tutami przynajmniej do +16 bo naprawdę trochę wieśniactwo, pomimo, że masz potencjał co do wypowiadania się etc, ale po prostu poczekaj z tym trochę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

O boże. Nauti i Sivir spushowali Nexusa.

omfg.

ps. Ssiesz Trundlem więc go zostaw. Budować Trundla full AD i Starka na nim?

L2P

Ta Kata też ssąca + co tam robi Dorans Ring?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Kata jest obecnie bardzo słaba (nie mówię tutaj o normalach) poniewaz nie ma cc a sama jest na nie bardzo podatna, nie ma mechanizmu ucieczki, 1 ogarnięty gracz i w tf nic nie zrobi oprócz mizernego dmg z q, e.

Ogólnie to za duzo wad.

Up ona nie ma szans z mordekaiderem, jej mizerny haras całkowicie blokuję tarcza.

Ale to prawda bardzo sytuacyjny pick, poradzi sobie z postaciami bez cc, ale niestety wiekszosc midow je ma.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...