Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ptaszek w misce

Sence °

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim. Mój kochany kotek jak co dzień wyszedł na spacer. Gdy leżał pod drzwiami uchyliłem je, aby wszedł. Poszedłem spać dalej - a tu jebudubu... zerwałem się z łóżka, a tu Filuś przytrzymuje łapą młodą srokę w miseczce na wodę :D. I tu pytania -

dlaczego kot zaniósł ją do miski?!

oraz muszę ją przytrzymać, bo za oknem ulewa, czym ją przykarmić oraz gdzie ją potem zanieść. Myślałem, że po prostu odniosę ją na podwórko, lecz teraz domyśliłem się, że matka może z powrotem nie przyjąć młodego ( dotyk człowieka ). Do weterynarza czy gdzie :D?

można je hodować w klatce na papugi :D? Jest taka zajebista - z niebiesko-żółtym ogonem oraz zajebistym biało-czarnym przykryciem ;p.

ps. nie zrobię z niej rosołu, kebaba, nie upiekę, nie ugotuję. Sroka jest w pełni zdrowa. Kot złapał ją tylko za kark ;d

graphic.png

Opublikowano

@up. Dzięki :D. Chyba tak na serio było. Na razie kotek wyszedł na spacerek ( oby więcej tych ptaków nie przyniósł ), a ja myślę co dalej z nią zrobić xD

graphic.png

Opublikowano

sroka jest większa od pisklęcia. Jak znajdę phone wrzucę fotę. Taka troszkę mniejsza od dorosłego. Ma zajebisty ogon xD. Z jednej strony żółty, z drugiej niebieski. Je sam - dawałem mu pestki xD

graphic.png

Opublikowano

sroka jest większa od pisklęcia. Jak znajdę phone wrzucę fotę. Taka troszkę mniejsza od dorosłego. Ma zajebisty ogon xD. Z jednej strony żółty, z drugiej niebieski. Je sam - dawałem mu pestki xD

a skad wiesz, ze to nie kobietka?

@top

Idz do weterynarza, a jak Cie zleje cieplym moczem to do schroniska, gdzies przyjmą tęsrokencję

Opublikowano
dlaczego kot zaniósł ją do miski?!

Żebyś ją polał, powiedział, że suchej jeść nie będzie.

bez reklam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...