Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]KV :D jak go oceniacie ? :(

Krzychu39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że 50 topic na temat czołgów zakładam, ale :D nie gram w to za długo i się muszę do kogoś kto ma doświadczenie spytać:D

A więc jak to jest z tym KV ; p daje LAJKI :D

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

Witam!

Swojego czasu usilnie "parłem" by się go dorobić ale jak nauczyłem się "obskakiwać" KV to rozwalam ten czołg nawet PzKpfw III/IV (wiadomo,że każdy czołg da się "objechać") Dla mnie KV trochę jak "armata", mało mobilny, powolny ... dlatego poszedłem w strone Tygrysków :)

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

Mam KV i naprawdę jest warty polecenia. Z działem 100mm niższe tiery ma na jeden strzał, a wyższe też można porządnie uszkodzić.

Zalety:

-działo

-pancerz

Wady:

-mała mobilność

-łatwy do wykrycia

-duży

Opublikowano

żeby nie tworzyć nowego tematu to tutaj się zapytam: zbieram na

Czołg ciężki: PzKpfw VI Tiger i czy warto ? a mam VK3601H

slawek130.png
1390144171-U592769.png

Opublikowano

Mam KV i naprawdę jest warty polecenia. Z działem 100mm niższe tiery ma na jeden strzał, a wyższe też można porządnie uszkodzić.

Zalety:

-działo

-pancerz

Wady:

-mała mobilność

-łatwy do wykrycia

-duży

;)

... zgadzam sie, taka ogromna armata na kółkach i tyle plusów reszta ... wole Tygryski ;)

żeby nie tworzyć nowego tematu to tutaj się zapytam: zbieram na

Czołg ciężki: PzKpfw VI Tiger i czy warto ? a mam VK3601H

... warto , ale z tym VK3601H bez up'owania ciężko ujechać :(

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

polecam ruskie heavy oraz art po s-51,niemieckie czołgi typu tiger pancerz średni kv przebija Tigera II w prawie kazdym miejscu,tiger dosc szybko strzela i jest mobilny dlatego mi sie spodobał ale jezeli chodzi o kase,exp a nie o frajde to ruskie polecam

sig2@500736700-XerekPL@eu@2@0@11110011000100@1111011000101@01101@pl@0.png

Opublikowano

Jest mega Super się zarabia.. Nie obchodzi mnie czy bede juz mial 10tiery czy nie KW zostanie na zawsze w garażu :] jest świetny

Opublikowano

KW ze 107 przebija praktycznie każdy czołg w grze. Można mieć niezłego Funa zakładając trola. No i chyba najlepiej zarabiający czołg w grze po za premium (5 tierowe premium tanki zarabiają chyba to samo albo nawet mniej). Jak już nauczysz się nim grać to daje sporo przyjemności. Nie raz trafiam na samą górę w bitwie, a wtedy masz wszystkich praktycznie z przeciwnej dróżyny na strzała.

Moja jedna z ciekawszych bitew:

http://www.youtube.com/watch?v=u8t9aFk4fBU&context=C4be6063ADvjVQa1PpcFPjy4kGSeIlU1PRdabT1jNNrcdraI0d8ro=

imetin_logo.png

Opublikowano

to jest moj moneymaker ^^ dziś 2 bitwy pod rząd ponad 50k miałem(premium) ma fajny wybór możesz być jak artyleria z działem 152mm dmg do 900 ...

sig2@500736700-XerekPL@eu@2@0@11110011000100@1111011000101@01101@pl@0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...