Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Irelia vs Shyvana , Lulu ?

Awergio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Irelia vs. Shyvana

Zależy mi na: dobrym survi i fajnym dmg

Dodatkowe informacje: postać dobra, która szybko się nie znudzi i można nią coś zrobić

Chcę fajnego offtanka

Zastanawiam się też nad kupnem tej nowej Lulu jako supporta / ap carry. Prosze sie wypowiedziec na jej temat

Opublikowano

Shyvanna na pewno ciekawsza ale wg. Mnie early game troche. Irelia ma duzy damage w late gamie gdzie shyvanna w late gamie ma bardziej role tanka. Jesli chcesz pomoc druzynie to lepiej shyvanna, jesli chcesz tluc to Irka (chociaz Irke trudniej ogarnac).

Co do Lulu - mysle ze nie sprawdzi sie jak AP Caste ze wzgledu na brak umiejetnosci offensywnych.

2536842761.png

Opublikowano

Oboje dobrze robieni mają survi :) Irelia ma tenacity na pasywce więc teoretycznie jest bardziej tanky ;)

Dmg oboje mają jako takie, ale Irelia ma kozackie ulti oraz slow/stun, dash, tru dimejcz, free healing. Shyvana najs counter jungling :)

Na topa - Irelia 100%, na junglę jeśli ogarniasz to Shyvana, może ganki nie za specjalne, ale jak już wpadnie to raczej killa masz :)

Nie grałem za często shyvaną, ale Irelią gra się szybko w miarę nudzi, bo early całe to farming only i nic więcej.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Shyvana zajebista jest i na topa i na jungle ,Te resisty + speed daja ci w poczatkowych fazach prawie gwarantowanego killa,Na late swietna inicjacja z ulti + burst

IRelia nawet po nerfie prawie nie odczuwalnym ,moze udzwignac prawie sama gre ,swietny dash ,ulti ,tru dimejdz robiona pod tanka + aspd

Opublikowano

Polecam ci lulu :) robisz pod ad i kosisz lepiej niż nie jednym normalnym Adkiem

co do shyv vs irelia :)

bierz shyvane :) irelke trudniej ogarnąć a shyvana nie dość że bardziej nią tankujesz to jeszcze swój dmg wkręcasz ^^

Opublikowano

Lulu to nowy champ,pewnie dostanie nefra jak każdy nowy champ. Puki co polecam shyvane jest mocna duży dmg i def. Robisz ją pod offtanka i jest nie do pokonania xD

eune

Opublikowano

shyvana potrzebuje feeda, żeby coś zrobiła.

irelia ma dobre survi, wyfarmisz to miażdżysz przeciwników.

bierz irelie.

Opublikowano

Bierz Shyvane. Darmowe resy, zadajesz magic dmg i phys. dmg więc trudniej Cię skontrować. Junglą lepiej się carrować. Według mnie wolniej się nudzi a do tego irelia dostanie następnego nerfa jeszcze..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...