Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Hack

Broker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się zapytać czy istnieje coś takiego w hacku że można sobie biegać i normalnie strzelać do ludzi ?

nie to że stoi w miejscu i wszystkich z noża wali tylko tak niepozornie sobie biega i zabija ?

2. jeśli jest coś takiego to proszę o linka

3. Jak ściągnę hacka to nie dostane jutro bana ? bo co środę Upload jest podobno / jak to jest ?

GirL_B4SS.png
Opublikowano

1. Jest taka funkcja, nazywa się OPK, poszukaj w dziale hacki, tam może jest(pewnie jest w Vip hacku)

2. Z jakiej racji miałbyś dostać bana? Przecież każdy normalny zapierdala jak szalony po mapie i ciśnie ludziom banie

52671550.jpg
Opublikowano

sciagnołem własnie BrutalCheaters

co mam zrobić abym bana nie dostał za niego.

aa i czemu mi wyłącza Combata ten hak ?

GirL_B4SS.png
Opublikowano

Jak będziesz hackował i tak wyrwiesz bana za logi. Lepiej naucz się grać i graj bez hacków/chamsow. Naprawde jak sie ma skila to sie przyjemnie gra. Jak nie masz tego skilla, to graj w różne FPS typu COD, Battlefield no i nawalaj w CA. Umiejętności gry nabywają się z czasem.

Opublikowano

Ja mam skilla ale coś mam zwalone z kompem i mam tak jakby lagi ale to nei przez neta ni nic. Poprostu grafika mi sie ścina i nie ma jak bardzo grać a tak to chociaż troche na FT bym pograł :)

GirL_B4SS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...