Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bypass MuGuard] InfinityMU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

:)

Z tego powodu iż jestem tutaj nowy mogę w tej chwili złamać regulamin nie wiedząc o tym ponieważ jeszcze do tego działu nie doszedłem, no ale okey (zaraz tam dojde :-))

A więc tak raczej wiecie że serwer InfinityMu nie należy do podatnych na haxy. No ale, że Ja jestem uparty to wygooglowałem na pewnym forum bypass na MuGuard. Wiem, że na tym forum są ludzie którzy napewno mi powiedzą w czym tkwi problem i dojdziemy do tego że skopie dupe całemu Faculty [pozdrawiam Cię Gavi pizdo]

Otóż mam problem wszystko zrobiłem jak było tam nakazane i mam problem ponieważ po użyciu programu "XVI32.exe" i zastosowaniu zmiany w main czyli zmianie serialu, klient mi się wgl nie włącza a powinien.

Okej pokaże wam to poprzez img :

XVI32.exe main :

*To co zaznaczyłem na czerwono na screnie to "chyba" (bo własnie się zastanawiałem czy w tym miejscu błedu nie zrobiłem i przez to nie działa main i wszystko się spieprzyło ..

:D ) oryginalny serial który według ów tutka został zmieniony na ten który wysnifowałem za pomocą Sniffera a potem Simple Modules.

98493189.jpg

Acha, noi zapomniałem to jest ze snifa hex

(jak widać serial to "InfinityMuOnline" i taki własnie wpisałem w mainie)

snifk.jpg

Po zrobieniu tych czynności odpaliłem sobie poprostu CSEMU po czym SolidProxy na załączonym obrazku widać ( wszystko dobrze wpisałem chyba..)

TUTAJ JEST IP Z PORTEM , WIEM O TYM PRÓBOWAŁEM BEZ TEŻ I NIE DZIAŁA!

solidproxy.jpg

Oczywiscie po drodze miałem kilka błędów :

* Jak włączam sniffera to pierwszy błąd to :

"File Skills_S5.xml not found. Skill cound by loaded"

Klikam sobie OK i się włącza (mysle że to od jakiegoś skilla, bynajmniej coś z tym wspólnego) ...

* Po chwili jeszcze takie coś (ale też po nim się włacza program dalej) :

errormo.jpg

Potem daje potem w SolidProxy wpisuje wszystko tak jest wyżej pokazane ( próbowałem w LocalProxy wpisywać swoje IP również i lipa) noi dając Start Proxy i potem StartMu nic się nie dzieje. Może zrobiłem gdzieś błąd.

Mam nadzieje że pomożecie i rozumiecie w miare w jaki sposób to zrobiłem i gdzie mogłem popełnić błąd.

:)

Reflect.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...